Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2: Се гребеше нешто да добиеш од маживе нафрлени на темава или така ми се чини? :tapp::tapp::pos:

Is PAris Hilton your IDOL???:kesa::pos:

Ти стварно ја разбра ада што сака да каже со превисоката интелегенција:pos:
Џени ај прескокај ја темава доволно штета ни нанесе:pos:ги разбуди интелегентните умови на форумов.

Што и да дила... Не и треба пимп:)

Ако дила.. кхм.. услуги... тогаш и треба пимп.. иначе другите дилерки ќе ги викнат своите пимпови и ќе и ја скршат кичмата на оваа без пимп :pos:

Ако дила.. кхм.. услуги... тогаш и треба пимп.. иначе другите дилерки ќе ги викнат своите пимпови и ќе и ја скршат кичмата на оваа без пимп :pos:

Абе не го вади сеа.. Ако така тргнеме, можда дила човечки органи, ама јеби га - знаеме кои поими ги измеша принцот:)

На сите кучки им треба пимп, што ти е :pos:
Башка јас реков пимп под претпоставка дека го згрешила патот во нејзиниот живот... ако нема пимп денес, ќе има утре... :pos:

Еве сега со тебе малку да се закачам.
Ти си нагла госпоѓица, нели?
Прашањето е: Кај ти е ГОСПОДИНОТ? Не би била госпоѓица да не постоеја господата. Врти-сучи, пак газето ви е во сопственост на маж. Без разлика дали си дилерка или нагла госпоѓица :pos:

Позз до принцот со песната:

/Mike Jones, Lil Keke & Paul Wall - Im A Pimp

a ti da ne si padnal koa si bil bebe?...ili majcinata ljubov ti bila skratena zaso tatko ti bil (kako so vikas) pimp? (mislam na PRINC) kako i da e svetot odi napret a vie zaostanatie sopkajte se od isti kamenja...

a ti da ne si padnal koa si bil bebe?...ili majcinata ljubov ti bila skratena zaso tatko ti bil (kako so vikas) pimp? (mislam na PRINC) kako i da e svetot odi napret a vie zaostanatie sopkajte se so isti kamenja...
Додека ние продолжуваме со сеирот вие продолжувате со навреди... то е уште една + разлика во доблесноста помеѓу мажите и жените во која повторно мажите се попаметни :vozbud::vozbud::vozbud:

Јао дилерки,кучки и се остало се жениве еј.
:banned:

На сите кучки им треба пимп, што ти е :pos:
Башка јас реков пимп под претпоставка дека го згрешила патот во нејзиниот живот... ако нема пимп денес, ќе има утре... :pos:

Еве сега со тебе малку да се закачам.
Ти си нагла госпоѓица, нели?
Прашањето е: Кај ти е ГОСПОДИНОТ? Не би била госпоѓица да не постоеја господата. Врти-сучи, пак газето ви е во сопственост на маж. Без разлика дали си дилерка или нагла госпоѓица :pos:

Ајде, признај дека мислеше дека дилерка е синоним за ороспија, признај:))
Јас сум таква според Зевсус, драги. Ни ми е јасно чија Нагла Госпоѓица сум, ни ми е јасно што значи тоа:) Моето врти-сучи-нагло-госпоѓично-газе-кое-е-во-сопственост-на-маж го поседува твојот искомплексиран (ПРИНЦ БЕ!:)))))) задник, во секој поглед:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom