Мажи > жени

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Точкаст, а може и обратно! Јас сум машко, еве признавам. Ама сум дотолку голема шовинистичка свиња што се претставувам како женско за да делувам глупаво. Поточно не можам да делувам глупаво ради мојот Y хромозом, јас тоа само личам глупаво... Цмокче, бацки4ка, гу6ка

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Oва мирц ли беше бе?:pos::pos::pos:
А може е и некоја си која свати дека нема ќар ако се представи како женцко на темава па ај машко:)
Не е некоја машко е со сигурност:pipi:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
*LittLe heart*, уште ти со никот и аватарот кажи дека си машко и сериозно ќе одам за консултации за да си го потврдам полот и пред стручно лице, па и на папир да ми пишат!

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
*LittLe heart*, уште ти со никот и аватарот кажи дека си машко и сериозно ќе одам за консултации за да си го потврдам полот и пред стручно лице, па и на папир да ми пишат!
Хехехех не сум машко

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
"see once a woman learns how to give one man a blow-job...guess what..you gratuated":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
zakon e tipov

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Некреативност, можеби моментално. Можеби едноставно.. индиферентен? .. ^^
Зошто во ваква ситуација, да речам бојно поле каде се води борба за живот, ти си индиферентен? :)

P

Princ

Гостин
~*~

Жени... не можеш со неа, а и не можеш да ја закопаш у двор без да те види комшијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom