Мажи > жени

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
И да...Женските имаат ептен лош смисол за хумор. Уствари го немаат.
Сериозно...

Неможеш да очекуваш од (на пример) Лејди Сатори некоја шега или да осетиш позитивна хумористична вибрација која ќе те разведри. Мора да има болка, префорсирани емоции, замоци, кули од карти, солзи, срцепарателни и супермасивни црни јами и безброј знаци од типот на ~*~ и сликички од типот на
,
...

Ама затоа од Крејзи Полој можеш :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не бе.
Не се бројат зеленките од членовите, засега. Избриши постот и после две-три недели постирај го пак. :pos:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
:pos::pos::pos::pos: Браво за ова хехехехе и јас цел ден си се смеам
дајте бе луѓе 21 век сме уште ќе се карате кој е попаметен?Одамна жените не се тоа што беа, се наоѓаат и паметни:eek:jea:за секое тенџере има капаче глуп маж=глупа жена, паметен маж=паметна жена.

Никој "паметен" маж не би земал глупа жена :pos2:
Не бе ѕверче кај глеаш дека се караме сеир тераме со жените а тие се нервират (некој од нив) дека биле најпаметни :) глеаш цел ден ја отепавме ... најзакон тема ја напрајвме на форумов :) ама лека полека и вас жениве ви текнува дека е сеир ова и дека само се киниме од смеа додека некоја жена се нервира :) ама касно е веќе поминаја 23-4 страни... се докажавте ...

Z

ZeroStyle

Гостин
Не бе.
Не се бројат зеленките од членовите, засега. Избриши постот и после две-три недели постирај го пак. :pos:
Знам бре па ти:pos:
Не не за тоа него така Лејди и не ми изгледа за некоја ниско-интелегентна ЕМО џенцка.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Не не за тоа него така Лејди и не ми изгледа за некоја ниско-интелегентна ЕМО џенцка.
Кој спомна интелигенција?
За хуморот кај жените правевме муабет :slik:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Знам бре па ти:pos:
Да не дојдеме до забуни се збори за Лејди Сатори, затоа што има друга што е само Лејди па да не се пронајде:)
Иначе Лејди Сатори е џенцка кој мења стилови ко чорапи еднаш во два месеци и тоа ствааарно смрди:) Има замоци во Велесбург и ко што кажа Acid разни знакчичи што ги става постојано во секоја тема/слика/ајдонтгивафак

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Сонцест, претеруваш. Нежност се бара. :pipi:
Него, одам јас да мижам. Ако ти се нафрлат сеа жените, титкај.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Како да станеш вистински маж

- Доколку не ја сакаш девојката, не и кажувај. Многу позабавно е самата да сфати.
- Откачи ја девојката. Потоа, моли ја да ти се врати, а кога ќе ти се врати откачи ја пак...
- Доколку немаш секс кога сакаш, тестисите ќе ти закржлават и можеш да се разболеш и умреш. Ова е најважното правило.
- Биди што понеодреден.
- Запомни: ти си маж. затоа, што и да се случи, ти не си виновен.
- Жените сакаат кога ги игнорираш. Тоа ги возбудува.
- Сите ќе те сметаат за фраер доколку знаеш да се потпишеш мочајќи по ѕид.
- Негирај се.
- "Не" значи "да". "Да" значи "не".
- Доколку некој те праша, да - си имал секс секаде и си ги пробал сите пози.
- Чувства? Какви чувства?
- Животот е едно големо натпреварување. Доколку некој е подобар во нешто од тебе, не признавај или претепај го.
- Општо правило: доколку нешто што го правиш не те задоволи целосно во првите пет минути, тогаш тоа не е вредно за твојот труд.
- Доколку повредиш некого, преправај се дека ти е криво.
- Ти си маж. Затоа си супериорен.
- Основно правило во сексот: квантитетот е квалитет.
- Доколку ја изневеруваш девојка ти или жена ти и никој не знае за тоа, не си направил ништо лошо.
- Запомни: секоја девица се чува за тебе.
- Доколку прашањето започнува со "зошто", одговараш со "незнам".
- Еве добра финта: кажи и на девојка ти дека ќе излезеш на една минута и кажи и да те чека гола и со раширени нозе. Потоа, влези во собата на нејзиниот татко и кажи му дека ќерката го бара.!!!:vozbud:
lele se iznasmeav na crvenovo:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Мажите би сакале жените да знаат дека...

- Доколку мислиш дека си дебела, тогаш навистина си и не ме прашувај мене повеќе. Одбивам да давам одговори кои се толку очигледни.
- Доколку нешто што сум рекол може да се сфати и "вака" и "онака", а "вака" те растажува, тогаш знај дека сум мислел "онака".
- Жените кои носат пуш ап градник и длабоко деколте, автоматски го губат правото да се жалат на погледите упатени кон нивните големи гради.
- Доколку поставуваш прашање на кое не сакаш да му го чуеш одговорот, секогаш очекувај одговор кој не сакаш да го чуеш.
- Роденденот, денот на заљубените, 8-ми март и годишнината не се предизвици да се види дали сеуште знам да ти купам најоргинален поклон.
- Недела = спорт, а ти тука ништо не можеш да промениш.
- Кога одиме некаде заедно, што и да сакаш да облечеш е сосема во ред (не ме гњави со глупото прашање "што да облечам").
- Имаш доволно облека
- Имаш премногу кондури
- Плачењето е уцена
- Твојот бивш е идиот.
- Да, да мочаш стоејќи е навистина тешко. Ризикуваме да промашиме понекогаш, па не ни се лутете доколку има последици по шољата.
- Кажувајте ни проблеми за кои сакате помош во нивното решавање. За сожалување ги имате вашите другарки.
- "Главоболка" која трае 18 месеци е навистина проблем. Оди на лекар!
- Што и да сме кажале во изминатите 6 месеци е неприфатливо како аргумент. Сите коментари стануваат неважечки по 7 дена.
- Не ми забранувај да флертувам, бидејќи и онака ќе го правам тоа. Тоа ми е во гените.
- Сите мажи гледаат и распознаваат само 16 бои, исто како и дифолт подесувањата во Windows. Кајсијата е овошје, а не боја.
- Мажите не читаат мисли и никогаш нема да научат да читаат. Но овој недостаток не е никаков доказ дека мажите се грижат за жените помалку отколку што би требало.
- Доколку ми се јави бившата девојка, мојата блиц фантазија би била секс со неа. Но, тебе тоа не треба да те загрижува - оваа моја фантазија ве вклучува и тебе и неа, заедно.
hahah kazete vie bar da ne se macime...my life is so easier now...tnx:smir:

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
Не бе ѕверче кај глеаш дека се караме сеир тераме со жените а тие се нервират (некој од нив) дека биле најпаметни :) глеаш цел ден ја отепавме ... најзакон тема ја напрајвме на форумов :) ама лека полека и вас жениве ви текнува дека е сеир ова и дека само се киниме од смеа додека некоја жена се нервира :) ама касно е веќе поминаја 23-4 страни... се докажавте ...
Ме изнасмеа:pos::pos::pos: машко сум

:salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Or maybe he is a traitor... :pos:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
ОМФГ, никот ти е *^Ѕверче^* а машко си?! После за Сатори ќе тролате за ѕвездичките и за фенси смајлињата?! Фејк мажишта сте, мајке ви.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Ѕверче стварно изгуби се брат од темава стануваш аргумент на душманите sd

што кур мислеше кога куцаше ник бе синко haha

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Oва мирц ли беше бе?:pos::pos::pos:
А може е и некоја си која свати дека нема ќар ако се представи како женцко на темава па ај машко:)

Kajgana Shop

На врв Bottom