Мажи > жени

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Жената е мајка на моите деца, жената е нива :).
И редовно ја "копаш" ?
То ве прај лопати! :Hiha:

Нема. Инцест. :icon_cool
:pos: :pos: :pos:

А ти имаш само 15 години и везе си немаш што се случува поточно тука нели....

Ши лавз ми :pos::pos::pos::pos::pos:
Провокејшн намбр ван.

Свести се чупо, аман!

Шо бе?!?!
Ние сме попаметни бе!:pos: :pos: :pos:
Провокејш намбр ту. Феилд. :bacov:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
A шо...да не не сме попаметни? еве и да не сме...дај докажете со факти:)

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Top Ten Answers Men Would Most Like To Give To Women's Stupid Questions, But Never Will,

[SIZE=-1]10. No, we can't be friends, I just want to use you for sex.[/SIZE]

[SIZE=-1]9. The dress doesn't make you look fat, its all the fucking ice-cream and chocolate you eat that makes you look fat.[/SIZE]

[SIZE=-1]8. You've got shit chance of me calling you.[/SIZE]

[SIZE=-1]7. No, I won't be gentle.[/SIZE]

[SIZE=-1]6. Of course you have to swallow.[/SIZE]

[SIZE=-1]5. Well yes actually, I do this all the time.[/SIZE]

[SIZE=-1]4. I hate your fucking friends.[/SIZE]

[SIZE=-1]3. I have every intention of using you, and no intention of speaking to you after tonight.[/SIZE]

[SIZE=-1]2. I would rather watch a stick movie.[/SIZE]

[SIZE=-1]1. Eat it? It took me 10 beers to get up the courage to fuck it.[/SIZE]

:pos2: :pos2:

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Ем да потсетам дека заради вас сме надвор од Рајот ... stupid bitches ...кој к*р ви беше да јадете јаболко , сега ќе си се ебкавме без проблеми во рајот ...аххх ...жени, жени ...

Прво прави , после мисли ...

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Мажите би платиле и 1000 денари за некој предмет кој реално вреди 500 и им е потребен. Жените би платиле 500 денари за предмет кој вреди 1000 и не им е потребен.

Жива вистина !!!

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
Читам читам и не можам да се изначитам. Аман ка децана мали сте и едните и другите :pop: Ја сум попаметен-не ја сум, не ја имам поубаа блуза од тебе- ама ја дома имам базент. Е да сте живи и здрави ама ме изнасмеавте :pos::pos::pos:
:pos::pos::pos::pos: Браво за ова хехехехе и јас цел ден си се смеам
дајте бе луѓе 21 век сме уште ќе се карате кој е попаметен?Одамна жените не се тоа што беа, се наоѓаат и паметни:eek:jea:за секое тенџере има капаче глуп маж=глупа жена, паметен маж=паметна жена.

Никој "паметен" маж не би земал глупа жена :pos2:

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
- Колкумина шовинисти се потребни за да заменат сијалица во кујна?
- Ни еден. Нека работи курвата во темница

Се расправаат маж и жена

па жената му вели на мажот -Ма подобро за ѓаволот да се омажев отколку за тебе!

Мажот смирено и одговара -Ајде драга, знаеш дека е забранет бракот помеѓу блиски роднини

18 причини зашто е добро да си маж

1. Формата на твојата задница нема никакво значење за твоето работно место.
2. За време на секс, секогаш доживуваш оргазам.
3. Во филмовите со голотија, многу почесто покажуваат жени.
4. Потрошеното време во ВЦ е за 80% пократко.
5. Ни еден од твоите колеги не може да те расплаче.
6. Никој не престанува со раскажување непристојни анегдоти кога ти ќе влезеш во просторијата.
7. Сам можеш да ги отвориш сите шишиња.
8. Кога менуваш канали на телевизорот, не остануваш на еден подолго од 5 секунди.
9. Луѓето не ги интересира какви ти се градите кога разговараш со нив.
10. Едноставно, можеш да му се тупнеш на другарот на гости, без да му однесеш "симболичен подарок".
11. Не ти е потребно да ги памтиш датумите на нечии свадби и родендени.
12. Твоите телефонски разговори не траат подолго од 30 секунди.
13. Кога некој ќе заборави да ти се јави, сеуште може да ти остане пријател.
14. Немораш да бричиш ништо што се наоѓа подоле од твојот врат.
15. На твоето лице секогаш има само природни бои и форми.
16. Можеш слободно да си ја соблечеш маицата ако ти е жешко.
17. Продавачите во авто-салоните можат да ти ја кажат вистината.
18. Доколку на забава некој се појави облечен исто како тебе, можете да станете најдобри другари.

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Зошто жените имаат помали стапала од мажите?
- Тоа е една од оние работи на еволуцијата која им овозможува да стојат поблиску до садоперот.
Жените нема никогаш да бидат рамноправни со мажите...
...се додека неможат да одат по улица со ќелави глави и пивски стомаци, притоа сеуште мислејќи дека се секси.
Како знаете дали жената ќе каже нешто паметно?
- Доколку ја започне реченицата со "Еднаш, еден маж ми кажа...":pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ЧИТАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО, СО РЕД!

Нејзиниот дневник:

Во саботата навечер ми се виде малку чуден. Се најдовме во едно кафе и испивме пијачка. Помислив дека јас сум виновна за тоа бидејќи цело попладне бев со другарките на шопинг и задоцнив на состанокот, но тој ништо не коментираше. Разговорот не ни одеше па предложив да отидеме на некое поинтимно место каде ќе можеме на мир да поразговаравме. Отидовме во еден ресторан и тој продолжи да се однесува чудно. Изгледаше некако отсутен. Се обидов да го орасположам и почнав да размислувам дали јас сум виновна што тој е таков или можеби постои друга причина. Го прашав што му е а тој ми кажа дека тоа нема врска со мене. Одговорот не ми изгледаше уверливо. Додека се враќавме дома со автомобил, му реков дека многу го сакам но тој не одговори ништо, само ја префрли раката преку моето раме. Не знаев како да го објаснам неговото однесување, бидејќи не ми возврати дека ти тој ме сака мене, ниту пак кажа нешто друго. Се загрижив уште повеќе. Кога конечно стигнавме дома, помислив дека сака да ме остави. Пробав да го наведам на разговор но тој запали телевизор и почна отсутно да гледа програма, како да ми дава до знаење дека меѓу нас е готово. На крајот се откажав од се и отидов на спиење. Десет минути подоцна дојде и тој и на мое изненадување, одговори на моите милувања и почна да води љубов со мене. Но, и натаму изгледаше несреден. Сакав да се соочам со проблемот и да разговарам со него, но тој заспа. Почнав да плачам и плачев се додека не заспав. Веќе не знам што треба да сторам. Речиси сум сигурна дека мисли на некоја друга. Мојот живот е комплетна катастрофа.

Неговиот дневник:

Денес играше репрезентација и изгуби. Ама барем дупев.

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Бракот на програмерите

Жената го чека својот маж програмер кој се враќа од работа...
- Здраво душо, се логирам.
-Што мислиш за нова перална мажу?
-Internal error, Out of resources.
-Дај ми ја кредитната картица, сакам да одам во шопинг.
-Sharing violation, access denied...
-Ме сакаш ли како компјутерот или ти служам само за забава?
-Too many parameters...
-Погрешив што се омажив за тебе!
-Data type mismatch...
-Ти си тотално луд!!
-...by default.
-Што е со твојата плата?
-File in use. Try Again later.
-Што се случило сабајлево со колата?
-System is unstable. Press CTRL+ ALT +DEL to reboot.
-Сакаш ли уште малку вино?
-File system is full.
-Што мислиш за мојата фамилија?
-Unknown virus.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
TheBestTipser е пример за.. (додај збор) :icon_lol:

ЧИТАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО, СО РЕД!

Нејзиниот дневник:

Во саботата навечер ми се виде малку чуден. Се најдовме во едно кафе и испивме пијачка. Помислив дека јас сум виновна за тоа бидејќи цело попладне бев со другарките на шопинг и задоцнив на состанокот, но тој ништо не коментираше. Разговорот не ни одеше па предложив да отидеме на некое поинтимно место каде ќе можеме на мир да поразговаравме. Отидовме во еден ресторан и тој продолжи да се однесува чудно. Изгледаше некако отсутен. Се обидов да го орасположам и почнав да размислувам дали јас сум виновна што тој е таков или можеби постои друга причина. Го прашав што му е а тој ми кажа дека тоа нема врска со мене. Одговорот не ми изгледаше уверливо. Додека се враќавме дома со автомобил, му реков дека многу го сакам но тој не одговори ништо, само ја префрли раката преку моето раме. Не знаев како да го објаснам неговото однесување, бидејќи не ми возврати дека ти тој ме сака мене, ниту пак кажа нешто друго. Се загрижив уште повеќе. Кога конечно стигнавме дома, помислив дека сака да ме остави. Пробав да го наведам на разговор но тој запали телевизор и почна отсутно да гледа програма, како да ми дава до знаење дека меѓу нас е готово. На крајот се откажав од се и отидов на спиење. Десет минути подоцна дојде и тој и на мое изненадување, одговори на моите милувања и почна да води љубов со мене. Но, и натаму изгледаше несреден. Сакав да се соочам со проблемот и да разговарам со него, но тој заспа. Почнав да плачам и плачев се додека не заспав. Веќе не знам што треба да сторам. Речиси сум сигурна дека мисли на некоја друга. Мојот живот е комплетна катастрофа.

Неговиот дневник:

Денес играше репрезентација и изгуби. Ама барем дупев.
E oва е јако, јако, јако! :icon_lol:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Човек со добра смисла за хумор, или добра меморија на шофинистички вицови

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Како да станеш вистински маж

- Доколку не ја сакаш девојката, не и кажувај. Многу позабавно е самата да сфати.
- Откачи ја девојката. Потоа, моли ја да ти се врати, а кога ќе ти се врати откачи ја пак...
- Доколку немаш секс кога сакаш, тестисите ќе ти закржлават и можеш да се разболеш и умреш. Ова е најважното правило.
- Биди што понеодреден.
- Запомни: ти си маж. затоа, што и да се случи, ти не си виновен.
- Жените сакаат кога ги игнорираш. Тоа ги возбудува.
- Сите ќе те сметаат за фраер доколку знаеш да се потпишеш мочајќи по ѕид.
- Негирај се.
- "Не" значи "да". "Да" значи "не".
- Доколку некој те праша, да - си имал секс секаде и си ги пробал сите пози.
- Чувства? Какви чувства?
- Животот е едно големо натпреварување. Доколку некој е подобар во нешто од тебе, не признавај или претепај го.
- Општо правило: доколку нешто што го правиш не те задоволи целосно во првите пет минути, тогаш тоа не е вредно за твојот труд.
- Доколку повредиш некого, преправај се дека ти е криво.
- Ти си маж. Затоа си супериорен.
- Основно правило во сексот: квантитетот е квалитет.
- Доколку ја изневеруваш девојка ти или жена ти и никој не знае за тоа, не си направил ништо лошо.
- Запомни: секоја девица се чува за тебе.
- Доколку прашањето започнува со "зошто", одговараш со "незнам".
- Еве добра финта: кажи и на девојка ти дека ќе излезеш на една минута и кажи и да те чека гола и со раширени нозе. Потоа, влези во собата на нејзиниот татко и кажи му дека ќерката го бара.!!!:vozbud:
----------------------------------------------------------------------

Мажите би сакале жените да знаат дека...

- Доколку мислиш дека си дебела, тогаш навистина си и не ме прашувај мене повеќе. Одбивам да давам одговори кои се толку очигледни.
- Доколку нешто што сум рекол може да се сфати и "вака" и "онака", а "вака" те растажува, тогаш знај дека сум мислел "онака".
- Жените кои носат пуш ап градник и длабоко деколте, автоматски го губат правото да се жалат на погледите упатени кон нивните големи гради.
- Доколку поставуваш прашање на кое не сакаш да му го чуеш одговорот, секогаш очекувај одговор кој не сакаш да го чуеш.
- Роденденот, денот на заљубените, 8-ми март и годишнината не се предизвици да се види дали сеуште знам да ти купам најоргинален поклон.
- Недела = спорт, а ти тука ништо не можеш да промениш.
- Кога одиме некаде заедно, што и да сакаш да облечеш е сосема во ред (не ме гњави со глупото прашање "што да облечам").
- Имаш доволно облека
- Имаш премногу кондури
- Плачењето е уцена
- Твојот бивш е идиот.
- Да, да мочаш стоејќи е навистина тешко. Ризикуваме да промашиме понекогаш, па не ни се лутете доколку има последици по шољата.
- Кажувајте ни проблеми за кои сакате помош во нивното решавање. За сожалување ги имате вашите другарки.
- "Главоболка" која трае 18 месеци е навистина проблем. Оди на лекар!
- Што и да сме кажале во изминатите 6 месеци е неприфатливо како аргумент. Сите коментари стануваат неважечки по 7 дена.
- Не ми забранувај да флертувам, бидејќи и онака ќе го правам тоа. Тоа ми е во гените.
- Сите мажи гледаат и распознаваат само 16 бои, исто како и дифолт подесувањата во Windows. Кајсијата е овошје, а не боја.
- Мажите не читаат мисли и никогаш нема да научат да читаат. Но овој недостаток не е никаков доказ дека мажите се грижат за жените помалку отколку што би требало.
- Доколку ми се јави бившата девојка, мојата блиц фантазија би била секс со неа. Но, тебе тоа не треба да те загрижува - оваа моја фантазија ве вклучува и тебе и неа, заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom