Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Цццц, кога успеавте да наполните 13 страни?
Шала на страна, иако сум женско ќе бидам објективна. Факт е дека некои жени се "да ги грабнеш и да бегаш" и срам ми е што сум женско од нив.
Поготово оние со мозоци помали од тие на чавките, што мислат само на шетање по бутици, трошење нечии пари(најчесто татини) и не правење ниту една покорисна работа од дишење на воздухот.
Не дека кај вас мажите има поарни случаеви(Небо666, Боки13..), ама многу се разочарувам кога ќе видам некое женско "уназадено", едноставно да си нема појма од животот.
Респект. :gush:
Имало и објективни жени. До сега 2 (ada и JeEnu). Ајде, ајде :vozbud:

Другите се најверојатно на шопинг во Теранова или Калиопе. Трошат пари на тате или нивниот најмил.

Јас не знам што се замарате со неа. Не гледате дека е исфрустрирана од тоа што некое машко не ја ебава 2 % Кога ќе фати дечко, ќе го смени мислењето ИНСТАНТ!

Исто така никој не спомна дека машките се позабавни од женските ;)

Сменете го насловот на темава

принцезата vs мажите
Точно сите сте против мене ова вака веќе не може и почнувате да ме вреѓате
Мислам темава е за изјаснување на мислења а не за да ме вреѓате

е кога почнав јас жити све
јас него му реков да ојт на психијатар??????????????????
Па и јас не ти реков оди на психијатар ... :) ама то е ЖЕНСКО си...

Респект и од мене за JeEnU GiRl објективноста е најпаметна ...

е кога почнав јас жити све
јас него му реков да ојт на психијатар??????????????????

Твојот прв пост на темава стр.3

Жените се попаметни, поснаодливи, поборбени, знаат да ја пронајдат убавината на животот, а мажите се само некорисни машини за сперма кои по цел ден седат пред телевизор гледаат фудбал и уплаќаат спортска.

Јас не знам што се замарате со неа. Не гледате дека е исфрустрирана од тоа што некое машко не ја ебава 2 % Кога ќе фати дечко, ќе го смени мислењето ИНСТАНТ!

Сеир бе друже.. сеир ... таму е и темава, нели? :)

Ако зборуваш од лично искуство, изгледа не си во добро женско друштво. Изгледа си помеѓу оние (како што кажа Ацид) кои се сега на шопинг низ Рамстор.:smir:

слаба активност на жените на темава. со други зборови=признание.
а другите?
Другите се најверојатно на шопинг во Теранова или Калиопе. Трошат пари на тате или нивниот најмил.
ете.:cool:

:tenkju:

едит-
wtf.jpg

Добро и ова навреда е за тебе а? Јас напишав за сите а овде овој ме спомнува мене

Не е навреда јас сум машко па не гледам фудбал и не играм спортска :baeh:

Па само ти не престана да пастираш на темава колку вие жените сте попаметни од нас мажите или грешам :wink:

Добро и ова навреда е за тебе а? Јас напишав за сите а овде овој ме спомнува мене
Лоол принцез од 15 стигна на 54 поста :)

Инаку овој овде ти даде само еден пријателски совет...пошто е тажен кога те гледа како размислуваш и како го сваќаш животот ... поентата да се подари мече на девојка е нежност, љубов и симпатија кон неа... ако ти за тоа викаш дека е детска работа требе ли да значи дека не си го доживеала тоа?

А ако не си го доживеала си се запрашала ли зошто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom