Јас не викам дека не сте корисни.Уф јака си, ок те сваќам нема потреба да се расправам со некоја личност што по цело време е под контрола на жена
Попаметниот попушта и кравата влезе во кланицата така да јас не се откажувам
Точно точно неможат некои да ми направат некои работи како жена што може има повеќе примери Блоу џаб е еден од тиеЈас не викам дека не сте корисни.
Ама има разлика да бидеш корисен и да бидеш попаметен од женско.
Тоа што може женско да ти нараи никој не може
Да.. можеш и да не бидеш корисен, и пак да бидеш попаметен од женскоАма има разлика да бидеш корисен и да бидеш попаметен од женско.
Acid те праша еве исто и јас кажи ни 7 причини каде што жените се попаметни па дур тогаш ти подаваме ракаЈас не викам дека не сте корисни.
Ама има разлика да бидеш корисен и да бидеш попаметен од женско.
Тоа што може женско да ти нараи никој не може
А на сето тоа темава е во ЧЕК ДИС АУТФак,
Dick како Dick = КУР!
Master - son = како мастер!
Не сфаќате дека е ремет,и дека сите негови верувања се првокласен акт?
Е,толку си паметна чим се напињаш принцезичке.
Не јас никого не тепам - СЕ ТЕПААТ ЗА МЕНЕСе глеа дека си попаметна. Ќе ме тепаш?
All-American trailor trash weekend. Jihaaaaaaaaaa.
Неам ништо против жените. Баш си ги сакам. Не сум шовинист. Барем не секогаш.
Али мразам девојче од 15 години со ник као од Пепелашка да ми кажува кој е попаметен.
Башка по теорија попаметниот попушта треба да си ќутиш а не да лаеш како куче пред месара.
Како прво јас немам татко и мајка ми не ме вика принцезичка по дома
Тврдам дека жената е 100 пати попаметна и поснаодлива од мажот затоа што мајка ми сама ме одгледала, таа си знае колку има работено и колку се има мачено за да ми угоди све што ќе посакам.
Кој маж би одгледал 2 деца, сам да работи две смени, да гледа ништо да не им недостига ???????????????
НИКОЈ МАЖОТ ОДМА ЌЕ НАЈДЕ ДРУГА, А ДЕЦАТА ЌЕ МОРА ДА ЈА ТРПАТ
Не јас никого не тепам - СЕ ТЕПААТ ЗА МЕНЕ
Не е важно колку години имам и каков ми е никот тој е мој избор и нема шо ти да кажуваш тука
Таа теорија не е точна оваа е вистинската
"ПОПАМЕТНИОТ" ПОПУШТА КОГА НЕМА ДОВОЛНО ЗБОРОВИ ДА МУ СПРОТИСТАВИ НА ДРУГИОТ
Со тоа се тепаат за мене сакаш да кажиш дека плаќаш некој да се тепа за тебе или некој за да те има присебе се тепа со друг? а за тоа дека паметниот попушта кога нема зборови да се спротистави во право си за то и не сме ти попуштиле досеаНе јас никого не тепам - СЕ ТЕПААТ ЗА МЕНЕ
Не е важно колку години имам и каков ми е никот тој е мој избор и нема шо ти да кажуваш тука
Таа теорија не е точна оваа е вистинската
"ПОПАМЕТНИОТ" ПОПУШТА КОГА НЕМА ДОВОЛНО ЗБОРОВИ ДА МУ СПРОТИСТАВИ НА ДРУГИОТ
Дечко јас не кажувам кој што измислил ти кажувам дека во практичниот живот една жена е попаметна од мажотЗамисли колку е глупав еден просечен човек и потоа помисли на ова: половина луѓе наоколу се поглупави од него! :smir:
Од каде таа идеја дека жените се попаметни ?
Ај молимте едно "женско" откритие кажи ми ? пеглата и машината за перење ви ја измисли мажит само за да ви е полесно
Спомна она исклучоци преескаДефиницијата е :
Попаметниот нервно попушта од поглупиот.
како што ти попушташ сега,само не знам зашто кога не е точна дефиницијава за тебе :wink: