- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
Демек созреана си :kesa:Женските созреваат порано т.е. од прилика на 11 години, а машките после 15, а по разговориве некој се уште не е созреан
Демек созреана си :kesa:Женските созреваат порано т.е. од прилика на 11 години, а машките после 15, а по разговориве некој се уште не е созреан
Ќе ги молам модераторите овој пост да го префрлат во “Клетви“ ... тука не му е местоЗамисли жена и 3 ќерки да имаш :icon_eek:
Да бе брат то мора да им се признајТака ја лаже мајка и
Принцезичка на мама 100% те вика по дома додека твојот татко рмба 8 можеби и 10 саати за да ти купи на тебе се што ќе ти посакаш со твојата „полна глава„
Ако имаш нешто против мојот потпис слободно кажи ЌЕ СЕ РЕШИМЕ
Како прво јас немам татко и мајка ми не ме вика принцезичка по домаТака ја лаже мајка и
Принцезичка на мама 100% те вика по дома додека твојот татко рмба 8 можеби и 10 саати за да ти купи на тебе се што ќе ти посакаш со твојата „полна глава„
...куче пред месара.
Ahaa.. a clue Sherlock!!!Кај вас машките проблемот е што женските ги гледате како курви, а заборавате дека има исклучоци
Има?Кај вас машките проблемот е што женските ги гледате како курви, а заборавате дека има исклучоци