Мажи > жени

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Женските созреваат порано т.е. од прилика на 11 години, а машките после 15, а по разговориве некој се уште не е созреан

Демек созреана си :kesa:

Така ја лаже мајка и :)
Принцезичка на мама 100% те вика по дома:) додека твојот татко рмба 8 можеби и 10 саати за да ти купи на тебе се што ќе ти посакаш со твојата „полна глава„

Девој(4)е, убаво си ја почна кариерата на форумот :kesa:

Принцезичка на мама 100% те вика по дома:) додека твојот татко рмба 8 можеби и 10 саати за да ти купи на тебе се што ќе ти посакаш со твојата „полна глава„
Да бе брат то мора да им се признај
ЖЕНИТЕ СЕ НАЈПАМЕТНИ ВО ТРОШЕЊЕ ПАРИ даваат пари за секакви глупости... не за друго пошо друг ги заработил :) и исто така ко молчат е тогаш попаметни однив нит имало ни пак ќе има

Затоа принцезичка сеа ке молчи

Денеска е денот на ромите,да не им правите помен на темава на оние што ве фалеа:)

Ако имаш нешто против мојот потпис слободно кажи ЌЕ СЕ РЕШИМЕ

Се глеа дека си попаметна. Ќе ме тепаш?

All-American trailor trash weekend. Jihaaaaaaaaaa.

Неам ништо против жените. Баш си ги сакам. Не сум шовинист. Барем не секогаш. :)

Али мразам девојче од 15 години со ник као од Пепелашка да ми кажува кој е попаметен.

Башка по теорија попаметниот попушта треба да си ќутиш а не да лаеш како куче пред месара.

Како прво јас немам татко и мајка ми не ме вика принцезичка по дома
Тврдам дека жената е 100 пати попаметна и поснаодлива од мажот затоа што мајка ми сама ме одгледала, таа си знае колку има работено и колку се има мачено за да ми угоди све што ќе посакам.
Кој маж би одгледал 2 деца, сам да работи две смени, да гледа ништо да не им недостига ???????????????
НИКОЈ МАЖОТ ОДМА ЌЕ НАЈДЕ ДРУГА, А ДЕЦАТА ЌЕ МОРА ДА ЈА ТРПАТ

Никој не рече дека ги мрази жените. :toe:
Само дека мажите се подобри од жените во многу повеќе работи.

Принцезичка, мајка ти е исклучок. Цени го тоа.

Уф јака си, ок те сваќам нема потреба да се расправам со некоја личност што по цело време е под контрола на жена:(
Попаметниот попушта и кравата влезе во кланицата:) така да јас не се откажувам

Кај вас машките проблемот е што женските ги гледате како курви, а заборавате дека има исклучоци

Кај вас машките проблемот е што женските ги гледате како курви, а заборавате дека има исклучоци

Ahaa.. a clue Sherlock!!!

ИМА ИСКЛУЧОЦИ!!!!

Фала на потврда, принцезичке :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom