Гркот толчи, Македонецот молчи...

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Народ се случува, ама никогаш во Македонија... се случуваат неколкумина луѓе во Македонија... се нервирам само... “абе будала“... така ми се смеат... ми се закануваат, анонимни педери...
Ќе се случи народ и во Македонија.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ќе се случи, ама на Свети Живко!

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
Народ се случува, ама никогаш во Македонија... се случуваат неколкумина луѓе во Македонија... се нервирам само... “абе будала“... така ми се смеат... ми се закануваат, анонимни педери...
Ние си имаме држава и треба институциите да си ја бркаат работата.

Вакви повици имало и ќе има само од Анрхистите, а тоа е БАШ ТОА ШТО НЕ И ТРЕБА НА МАКЕДОНИЈА во моментов, АНАРХИЈА.

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
И народ се случува

Треба само солидна организација :salut:

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Lugje, neli mislite deka tenekijata e vo pravo?

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14

Вакви повици имало и ќе има само од Анрхистите, а тоа е БАШ ТОА ШТО НЕ И ТРЕБА НА МАКЕДОНИЈА во моментов, АНАРХИЈА.
да те ебе твојата држава и твоите институции државнички, кои си ја бркаат работата, а народов проклет МАКЕДОНСКИ нека молчи...

Член од
3 март 2008
Мислења
831
Поени од реакции
31
I uste, ke sednat da prodolzat da pregovaraat!!! Na slednite izbori ne treba nitu eden Makedonski gragjanin da izleze na izbori da glasa.Toa ke bide ubava poraka, za ovie "gazolizaci" na Makedonskata politicka scena, bilo da se od SDSM ili od VMRO!!!

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Du bist kein Arschloch, sondern alle andere....
Cim site molcat, tenekijata e vo pravo.
"arschloch" Ne se nerviraj brat, gomnata treba da se gazat, da skapat, pa da nikne nesto....

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Trpe i Trajko i se e dzabeeeeeeeeeee, eeeeee makedonijooooo, biser baljkanskiiiiiii!

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Trpe i Trajko i se e dzabeeeeeeeeeee, eeeeee makedonijooooo, biser baljkanskiiiiiii!
Финтата на непријателот е да ти покаже дека си скршен и кога не си
Така полесно ќе го протне шупчењето

Народ има
Само идиоти не го гледаат
Паметните се обидуваат да го поведат
А не да му кажат дека е скршен
Арам да ви е

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Zosto be Trpe i Trajko da se grizat za Makedonija,
koga si imame drzava, si go imame Grujo, Brane,
si go imavme Borce i Kirce, si imame policija,
vojska, DBK i si ja imame USA ???

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879

Тенеке, никој не бара анархија...Јас лично барам свест! Свест кај Македонците, за тоа што им следи ако за последен историски пат, попуштат!

Арно вика гарфилд, Трпе и Трајко...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566

Почнавме со етикети, а? Ај прво фино информирај се што се анархисти, па после вади закључоци.

НА МАКЕДОНИЈА СЕГА НЕ И ТРЕБААТ ОВЦИ СО ИСПРАНИ МОЗОЦИ, кои кроце голтаат домашна и странска пропаганда, и ја обработуваат грчката агенда за уништување на македонскиот идентитет.

А тие институции за кои збориш...Нив народот, секој од нас, ги создал и им дал моќ. Кога е потребно, ОБВРСКА е на народот да ги усмери да работат во интерес на нацијата и државата.
Твојава логика е логика на роб, кој згора на тоа, нејќе да прифати одговорност за себе, своите предци и своите поколенија. Ставот, ја ќе си седам дома у фотеља, а друг ќе ми работи за моите национални интереси може само да не упропасти. Ниедна промена у светот, ама ниедна, не се случила седејќи и ќутејќи. Сакаш ли нешто да добиеш , има да си го дигнеш задникот и да го побараш, а не да го чекаш од небо да ти падне. Акција-реакција,
Од "небо" (во случајов од грција) само бришење на идентитетот може да ти "падне"(освен ако тоа не ти е желбата и намерата)
Никако безнадежност. Па тоа се обидуваат да ни го направат со пропагандата, зарем не препознаваш? Сакаат да се обесхрабриме и да не превземеме ништо. Им одговара нашиот очај, затоа што знаат дека тој ќе не држи како аморфна нема маса.

Не има повеќе Македонци од што претпоставуваш. Само храбро, гласно и со верба, и ќе се случиме и ние.
Стравот блокира и прави да седиме покорно додека ни ја поганат нашата крв и ги негираат нашите маки. До кога ќе им дозволуваме? ДО КОГА?

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
Du bist kein Arschloch, sondern alle andere....
Cim site molcat, tenekijata e vo pravo.
"arschloch" Ne se nerviraj brat, gomnata treba da se gazat, da skapat, pa da nikne nesto....
Неможам да не се нервирам, ќе ми ја продадат душата МАКЕДОНСКА... изроди и предавници “македонци“... Од февруари почнав ко будала да шетам по градов, фамилија си запустив, дете мало не ме гледа по цел ден.... ЗАШТО??? за педерана Македонска, за изроди кои ми се смеат и ми велат дека сум будала, за предавници, за кодоши... сите ќутат, а јас будала сум се раздрал... ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ... брат... мои луѓе Македонци малодушни... ГОСПОД нека ви е напомош МАКЕДОНЦИ...

Kajgana Shop

На врв Bottom