Сендвичара "Седмица"

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Лап лап у Олимпико...

Викенд цена: 80 денари за растурен хамбургер... Поприлично океј за парите.

Абе донер у Хамза у чаир му е мајката... Или идете седнете у Крчма у капиштец кафаната, да видите што е јадење :)

Јадев у Кинг бургер, после добри 3 години, катастрофа - стварно за нигде. Ништо не е сменето, дури не е ни искречено внатре, мирисаше лошо...

Седмица претераа со цените, што е многу - многу е.

S

Shellshock nam67

Гостин
ja vise preferiram da jadam leskovacka.... da se najades ko covek, a bashka neli kako shto veke site spomnaa - tuka se i salatite i sosovite :D sedmica ja sakav porano epten, ama vise me nerviraat so cenive... da mi se davaa tolku pari za hamburger, bolje ke dodadam uste 100ce i ke jadam vo restoran ko covek :D:D

--- надополнето ---

stvarno, magic e super mesto za jadenje...ama koga ke si vo ohrid :S : )))
ete koj probal znae :))), stom dojdis vo ohrid na leto te cestam eden :)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Се опростив од овој луксуз пред 2 недели,ако некогаш зимам по 500евра плата ќе се навратам.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај за цената ќе им простиме ко секоаш имале највисока, ама барем за таа цена нека биде 5***** all inclusive, а не бајато лепче што се рони, внатре сув само лупната плескавицата, ни салата ни бутур, изгубија квалитет начисто. Луѓево не сфаќаат дека коа имаш ваков златен бизнис треба да вложуваш во него, да подобруваш услови.

Гирадико е ОК, ама не ме најадува.
Вили почесто јадам пошто ми отворија овде во К.Вода, лесковачката им е топ, средна најдува, барем мене. И убаво е вкусно, и ми се свиѓа таа што работи таму :) За 90 ден се најадувам. Полнетото не можам да го поднесам тоа внатре шунката ептен ми е лигава

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Зарем никој не слушнал за Беко? какво гирадико бе! Гирадико е само за гиро, а беко за се! Не штедат одлично е

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ај за цената ќе им простиме ко секоаш имале највисока, ама барем за таа цена нека биде 5***** all inclusive, а не бајато лепче што се рони, внатре сув само лупната плескавицата, ни салата ни бутур, изгубија квалитет начисто. Луѓево не сфаќаат дека коа имаш ваков златен бизнис треба да вложуваш во него, да подобруваш услови.
Ај што они не сфаќаат и инвестираат, ама ни луѓево не сфаќаат дека е срање бе.
Стана нешто како привилегија да се јаде мочан хамбургер, па сите само "Седмица, брааат, седмица", па анализирање на секој детал ко да е дел од најквалитетни состојки и отишле на fine-dinning.

А од Седмица колку се слепи говори фактот што во 1 саат во петок ја заклучуваат вратата, за да не им влегуваат повеќе муштерии. И ги бркаат со метла. А луѓево пак, се тепаат да бутнат 500ка за да земат 3 хамбургери. Ма у пичку матер, ене Вили на 200 метра е, кај сакам пари да им оставам, уште да ме бркаат?

Искрено нема некоја филозофија во хамбургерите, здосадуваат многу брзо, затоа и ме чуди како ги правите и анализирате ко да дошол Гордон Ремзи и да ви ги готвел.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Луѓево не сфаќаат дека коа имаш ваков златен бизнис треба да вложуваш во него, да подобруваш услови.
Ама увек има гужва нели? Епа тоа е работата, зошто он да вложува, кога секако му доаѓаат луѓе.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ама увек има гужва нели? Епа тоа е работата, зошто он да вложува, кога секако му доаѓаат луѓе.
Ја помешав нешто или ти СИ на Економски? : )

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Хамбургерот од 7-ца смрди, скап е и кога и реков на таа да ми стави салата се чудеше. Мислам каков е тој хамбургер без салата? Одвратна сендвичара.
Чим си барал салати ти, сигурно не си од Скопје :)

Сендвичот е добар, ама преценет. Во последно време повеќе практикувам Лесковачка од Вили или гиро од Гиро Беко отколку Седмица.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ја помешав нешто или ти СИ на Економски? : )
Ах бе Мац никогаш не можам да одлучам дали постот ти е циничен или не.
Не сум на Економски.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.991
Јас пошто веќе 4 години не живеам у Ск, незнам каква е моментално ситуацијата и каква им е моментално храната и цените, али порано кога јадев од таму беа фантазија, многу беа вкусни :) У принцип ич не сум по брза храна али таму многу ми се свиѓаа :)

Член од
5 април 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Se registrirav na forumov samo za da prokomentiram za lugje koi blage veze nemaat od meso !!!!
Po profesija sum Tehnolog za meso i mleko, sto mi dava za prednost da seram po forumi barem vo vrska so hrana :D
1. Coek sto barem malku se razbira u meso, nikogas nema da prokomentira deka pleskavicata od 7 e soja !!!! |Toga go pravat lugje koi mislat deka znaat a serat bezveze !!!
2. Poskapuvanjata ne se samo vo 7-ca tuku vo site sendvicari i restorani, zasluga za toa e poskapuvanjata na svetskata berza, pocnuvajki od kompiri, brasno, meso, a da ne zboram za struja i ostali raboti.
3. Ja sum coek so jade u 7-ca povekje od 16 godini, taka da ne vi drzat glupostite deka pleskavicata e namalena i ostalo, pleskavicata e ista, so toa sto vo nekoj hamburger ke bide pomala a podebela pa izglea deka e namalena !!!!
Inaku najgolema glupost vo vrska so 7-ca do sea sto ja iam slusnato e deka vo majonezot stavaat penicilin xaxaxaxa, taka da koj ima infekcija pravo so recepta vo 7-ca na po eden hamburger so povekje majonez xaxaxaxaxaxaxa

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ахххххх.....кај е времето коа хамбургер беше 50, тост голем 30, хот-дог 30, помфрит 15....

Член од
5 април 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
I uste nesto, Gi pozdravuvam site tie koi jadam po "leskovackite" sendvicari, prvo blage veze nema od leskovacka, dodeka ti ja stavat vo sendvic zagreana e minimum 3 pati, vkusot e tapa, a za maskiranje koristat razni sosovi, i kompirite im se katastrofa !!!!! Koga jades od leskovacka ne go osekjas vkusot na pleskavicata, ako mislite ne mi drzi voda muabetov, ksnete eden hamburger od leskovacka ali nemojte da stavite nikakov sos, osetete go vkusot pa ke zborime posle !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom