Д
Демијан
Гостин
Абе види сеа.Избањај го ама немој со шампон со кој ти се бањаш,ако имаш за мали кучиња со таков а ако не со оној што е за бебиња.После земи ампула ти е 400ден,апче за глисти 40ден,а понатаму и вакцинирај го.Ova ne znam kolkavo e.te kolku e staro ima nekoj sto se razbira poveke? resiv da go odvrzam denes i si stoi cel den vo dvor.ako ne si zamini znaci ke go cuvam - ako zamini zdravje... se cesa zabelezav i sigurno ima nesto utre ce go kapam
За јадење највеќе ти се исплати да земеш кучешка храна пошто како што гледам кучево е мало,а кило добра и квалитетна кучешка храна ти е околу 200ден(ја таква и давам на мојава кучка).Кучето е мало и би требало да јаде околу 150грама кучешка храна,која е многу похранлива и содржи се што му треба за правилен развој.Храната ќе те фати многу ефтино ако израчунаш.
Моево куче е околу 15кила тешко и јаде 250 грама кучешка храна дневно.Храната ја купувам 210денари кило и ми се фаќа околу 50денари дневно(една кутија цигари).Јас и давам и нешто плус пример лепче пошто многу го сака.
Се на се нема да те кошта многу да го чуваш ама сепак треба грижа за него.