Д
Демијан
Гостин
Ova ne znam kolkavo e.te kolku e staroima nekoj sto se razbira poveke? resiv da go odvrzam denes i si stoi cel den vo dvor.ako ne si zamini znaci ke go cuvam - ako zamini zdravje... se cesa zabelezav i sigurno ima nesto
utre ce go kapam
![]()
Абе види сеа.Избањај го ама немој со шампон со кој ти се бањаш,ако имаш за мали кучиња со таков а ако не со оној што е за бебиња.После земи ампула ти е 400ден,апче за глисти 40ден,а понатаму и вакцинирај го.
За јадење највеќе ти се исплати да земеш кучешка храна пошто како што гледам кучево е мало,а кило добра и квалитетна кучешка храна ти е околу 200ден(ја таква и давам на мојава кучка).Кучето е мало и би требало да јаде околу 150грама кучешка храна,која е многу похранлива и содржи се што му треба за правилен развој.Храната ќе те фати многу ефтино ако израчунаш.
Моево куче е околу 15кила тешко и јаде 250 грама кучешка храна дневно.Храната ја купувам 210денари кило и ми се фаќа околу 50денари дневно(една кутија цигари).Јас и давам и нешто плус пример лепче пошто многу го сака.
Се на се нема да те кошта многу да го чуваш ама сепак треба грижа за него.
ima nekoj sto se razbira poveke? resiv da go odvrzam denes i si stoi cel den vo dvor.ako ne si zamini znaci ke go cuvam - ako zamini zdravje... se cesa zabelezav i sigurno ima nesto