Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vo sr vo koja kladilnica ima mk liga.
Во моцарт или Спорт Селектор можно е да има на друго место нема никаде после ќе одам ќе видам и ќе ви постирам :)

Спорт селектор дека се наоѓа? Спроти Гламур?

Спорт селектор дека се наоѓа? Спроти Гламур?
Ако сакаш да уплаќаш мак. лига у спорт селектор не оди затва шо нема утре излева билтено за мак.лига :)

Ако сакаш да уплаќаш мак. лига у спорт селектор не оди затва шо нема утре излева билтено за мак.лига :)

Ке поминаме утре. Лол, посебен билтен за мак има?

ja bev vo mozart i mi rekoa deka za makedonsko prvenstvo ce imalo utre bilten a so moznost i vo nedela zasto ne bile regulirani koeficientite.

ja bev vo mozart i mi rekoa deka za makedonsko prvenstvo ce imalo utre bilten a so moznost i vo nedela zasto ne bile regulirani koeficientite.

и јас бев во Моцарт, во аеродром. и коа ги прашав дали има македонско првенство за играње ме прашаа за кој клуб од македонскиве играм :pos::pos::pos: и која утакмица е наместена:pos2: ништо повеќе и ми рекоа дека нема македонско за играње

Ке поминаме утре. Лол, посебен билтен за мак има?
Секој ден излевал нов билтен ај саа де :) утре ќе поминеме.. и не питувајте сите дали има земејте видејте си ќе га блокират..

абе, че пишиме ? значи рековте Победа - Напредок 2-1 ( два во еден )

aj kazete nekoja utakmica a da ne e od makedonska liga

a mozi i napredok - pobeda 2-1 i 7+,tocen rezultat 4:3:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom