Местени натпревари

• Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И јас ја ставив за 300ден...ако паднаме правиме петиција да биде овој баниран..:pos2:...ако излезе сите по 5 % да му дадеме..:)

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
jac staviv 200 + (plus) chelsea 2 i unirea 2

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
идам и јас да стаам на делемонт, сите факаме денес:)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
ne si davajte parite podobro...mislam probajte za 100-200 denari kolku da ne vi e maka posle...oti tipceto ne mi e bas mnogu seriozno a i utakmicata nigde ne e blokirana

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
SIGURNA LI E OVAAA DA JA STAAM ZA 1000???:)
brat podobro cuvaj si parite za utre ke ima nekoja namestena od posigurni izvori...moj sovet staj ja za 200 denari kolku da ne ti e maka ako izleze:smir:

ama nemoj da me pcues posle ako tepa delemont a ti ne si ja stavil:nenene::vozbud::vozbud:

Член од
17 април 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
abe vi pisav deka mi se javija i mi rekoa deka e namestena,pa zatoa i jas ja uplativ,a ne vi pisav deka mora i vie da ja uplatite pa ako ne izleze jas da sum kriv:D da se nadevame deka ke e 2ka pa site da lapneme po nekoj denar.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Сеа ја пишав за 400 ден.Ај со среќа

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
ej a dali prethodno ti kazal nekoj natprevar i iskocilo taka kako sto ti kazal ili ova e prv pat???

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
abe vi pisav deka mi se javija i mi rekoa deka e namestena,pa zatoa i jas ja uplativ,a ne vi pisav deka mora i vie da ja uplatite pa ako ne izleze jas da sum kriv:D da se nadevame deka ke e 2ka pa site da lapneme po nekoj denar.
абе да не работиш некаде во кладилница па ајде сеа ми се јавил братучед ми (кој игра за младински состав на шафхаузен:icon_conf) па ајде ставајте? искрено кога го читав твојот пост се посомневав малце.
но што е тука е, да видиме како ќе заврши ако е 2ка свака част, а ако не е 2-ка тогаш знај сите изгинавме денеска заради твојот 'наводен' братучед.

С

Спенсер

Гостин
добро де,ке го утепате детето да можете, КОЈ САКА НЕКА МУ ВЕРУВА кој не,НЕМОРА. позз

Член од
17 април 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
da da mi e kazal okolu 20 natprevari od koj samo 2 ne se izlegle pa sega so srekja,bidejki nema nisto sigurno 100%:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom