TpH_Bo_OkO
Трноризец
Дека сум...шабан! :kesa: 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
О поштовање...Дека сум...шабан! :kesa:![]()
Честитки Миленко, легендо најголема! Вистински Македонец!!! Единствен кој излезе со вистината за Македонија и Македонците, за разлика од другиве „новинари“-лижигазовци (не заслужуваат ни името да им се спомене, предавници).
Секоја чест за караванот низ Македонија што го организираш! Имаш огромна поддршка од македонскиот народ!!!
ЕЈ Миленко, во некоја од наредниве емисии јавно кажи: „Ние сме потомци на античките Македонци, какви што беа Филип и Александар“, за да остане овековечено за навек, дека Миленко јавно пред цел свет ја кажал таа вистина, и грците може да ни го бричат со зелено џамче!
МИЛЕНКО ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ!!! МИЛЕНКО ЗА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ, МАКЕДОНЦИТЕ И МАКЕДОНИЈА ЗА МИЛЕНКО!!!![]()
Ме примаш мене да ме собереш(не буквално) од автопат затоа што и така ти е успатЈас идам со кола, можам 3 да земам.
Пари за бензин не треба, купете ми само чипсови и 2 кутии West Lights, пошто постам и нема да јадам скара :malo:
Нема проблем. Ќе се договориме јас и ти по MSN. Има место за уште двајца патници или патнички.Ме примаш мене да ме собереш(не буквално) од автопат затоа што и така ти е успат![]()
Како кај се наоѓа? Пишува дека се наоѓа во Миладиновци.od kolku saat e ova cudo, i kaj se naoga![]()