Чури ОКТА? ЧУРИМЕ И НИЕ! [Бесплатна скара! Пиво по набавна! Миладиновци, 12.04.2008]

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Дека сум...шабан! :kesa: :pos:
О поштовање...
:toe:
Нисам знаа да си од поштовану фамилију Шаулиђ.
Кад че концерт куде нас...
и ми смо људи бе...
заборавија си не како изгледамо...
не па да одпеваш једну на сав глас.

Шабане...мани се Бугарске...
(до главу ќе ти дојдев)
и почни бе веч једном да певаш у наш хор.
Како приличи и доликује...
да те бура не довати...
па да постане од сокола - БУФ.
:vozbud: :kesa:
Dva galeba bela u crnoj noci
leteli morem a bura je bila
vetar ih baci na jednu stenu
a on tu osta slomljenih krila..
:pos2::pos2::pos2:

Честитки Миленко, легендо најголема! Вистински Македонец!!! Единствен кој излезе со вистината за Македонија и Македонците, за разлика од другиве „новинари“-лижигазовци (не заслужуваат ни името да им се спомене, предавници).

Секоја чест за караванот низ Македонија што го организираш! Имаш огромна поддршка од македонскиот народ!!!

ЕЈ Миленко, во некоја од наредниве емисии јавно кажи: „Ние сме потомци на античките Македонци, какви што беа Филип и Александар“, за да остане овековечено за навек, дека Миленко јавно пред цел свет ја кажал таа вистина, и грците може да ни го бричат со зелено џамче! :):)

МИЛЕНКО ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ!!! МИЛЕНКО ЗА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ, МАКЕДОНЦИТЕ И МАКЕДОНИЈА ЗА МИЛЕНКО!!! :)

Дури и јас му простив за бламажата во првата емисија. :toe:

Идеме идеме ,
градиме полека нација то ни треба

ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ !

ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ !
Во 9ч 30 мин. на 12 04 2008-год.
Во близина на транспортниот центар во Скопје
(спроти дирекцијата на Космофон)
(пред меѓуградската автобуска станица)

Ќе има поставено бесплатен автобуски превоз за сите оние кои што сакаат да бидат дел од пикникот крај Миладиновци а не располагаат со автомобили.

Бројот на автобуси ќе биде одреден најкасно до утре во 12ч на пладне,затоа ве молам пријавувајте се за да знаеме да одредиме точна бројка !

п.с Истите автобус(и) ќе ве вратат дома од Миладиновци а ќе тргаат од таму во 16ч.
Да напоменам уште еднаш...
автобускиот превоз е тотално бесплатен.
Поздрав. :back:

За Куманово зборно место ДС КОНСТРАКШН ИСКРА Куманово,организирано поаѓање во 19,30

Јас идам со кола, можам 3 да земам.
Пари за бензин не треба, купете ми само чипсови и 2 кутии West Lights, пошто постам и нема да јадам скара :malo:

Јас идам со кола, можам 3 да земам.
Пари за бензин не треба, купете ми само чипсови и 2 кутии West Lights, пошто постам и нема да јадам скара :malo:
Ме примаш мене да ме собереш(не буквално) од автопат затоа што и така ти е успат:)

Ме примаш мене да ме собереш(не буквално) од автопат затоа што и така ти е успат:)
Нема проблем. Ќе се договориме јас и ти по MSN. Има место за уште двајца патници или патнички.
Ти со нив ќе се договориш околу чипсот, грицките и цигарите :pos:

od kolku saat e ova cudo, i kaj se naoga :)

od kolku saat e ova cudo, i kaj se naoga :)
Како кај се наоѓа? Пишува дека се наоѓа во Миладиновци.
А за таквите ко тебе, дури има и мапа на некоја од претходните страни :pos2:

Мех.да не морав цел викенд да бидам hired muscle,и да работам на селење,ќе доев дефинитивно.

Ај уствари можда ќе ми даат пауза 20 мин,па ќе тркнам на ручек до кај вас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom