Гледам некои бесполезници излегле од своите црвоточини и серат гадни дегенеизми по темава, а бидејќи јас ја отворив лично сум засегнат, па да им одговорам. Оооо скотови кои серете по Америка! Сфатете кретени дека Американците НЕМА да ги бијат нашите битки. Иако додуша тоа што Буш и Америка го правеа последниве две недели беше токму тоа! ЈА БИЕЈА НАШАТА, МАКЕДОНСКАТА БИТКА. А не тука една шепа изроди и предавници беа готови да го дадат газот за малку паричка од грците. Арно ама, се виде дека и да го смениме името тие скотови нема да дозволат ние да влеземе во НАТО. Тие се во војна со нас до наше целосно истребување, ова веќе треба на секого да му биде јасно. И престанете да серете за некакво православје усрано и за усраната русија! Ти се серам у православјето, ти се серам. Од тие скотови глава не можеме да кренеме два века веќе. Ако мене ме прашате и да не ни беа Американците, јас до толку би ја радикализирал ситуацијата што би отворил дебата за предностите и погодностите од нашето преоѓање у ислам, целата нација, и тоа во ВАХАБИТСКИ ИСЛАМ, плус би домакнал тука едно 100-200,000 муџахедини за поход кон “запад“, па да ги видам како ќе се серат сите усрани православци и оние таканареечени “европски демократи“! Не се секирајте не се швркнав ниту го заговарам ова, ама нели е интересно за размисла? :pos2: Сепак, ќе повторам GOD BLESS AMERICA, на крај ќе победиме!