Дали вечерва ке има протест?

• Креатор на темата Креатор на темата nicotine
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се оди на гости со молотов коктел кај овај овенов стар му ебам ќерката и сфе шо му моча клекнато...

Нема потреба Грчка амбасада, тие што искачаат со визи од грчка амбасада треба да се сочекуваат на аголот па удри ....

На msn има спамерчиња кои што најавуваат протест у 2 сабајле пред грчка амбасада.....:ударуслепоочница: што ќе правите у 2 сабајле таму бе?
Нема протести, врагови курчеви карики. Сега ќе се ќути и ќе се собира негативна енергија за позитивни дела......за некое време

Киро ни стави лушпа од банана што се чудиме сега на скршени нозе погледнете го само линкот два поста погоре:jaj:

Ох Киро,киро пушка те убила

на киро ни господ не го сака инаку до сега ке го земеше и нас ке не спасеше

Низ град врие од полиција, поминав пред грчка амбасада во 22:34, се е мирно и опколено со специјална полиција и барикади.

Нема да има протест, али ќе ја демолираат амабсадата :vozbud:

Низ град врие од полиција, поминав пред грчка амбасада во 22:34, се е мирно и опколено со специјална полиција и барикади.

да даа преполно е со полиција и тоа се само специјалци нема обични цајкани тие се на семафорите

Нема да има протест, али ќе ја демолираат амабсадата :vozbud:

И да сакаат нема да ја демолираат.
Премногу обезбедување има,а и штом до сега беше мирно доправа нема никој ништо да направи.

алфите и ебр се на standby од сабајлево

И да сакаат нема да ја демолираат.
Премногу обезбедување има,а и штом до сега беше мирно доправа нема никој ништо да направи.

Ќе видиме. Таа амбасада ништо нема да ја спаси ...

Видов прееска, накај 10 неколку коли со Македонски знамиња што свиреа низ центар... Ми се допадна...

Pred 15 min. se vrativ od Prilep.
Neznam koj se `istaknal` so najava za palenje na grcka ambasada...
ama strasno seriozno go sfatile od policija.

2000 lugje obezbeduvanje za edna zgrada.
Komplet EBR I ALFI,plus redovna policija.

Imav edna zamerka...
toa...ama nikako ne se pravi taka. :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom