Најјак херој - Modified

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
nema da ima dovolno....Inace toj so pastirashe za dark terror se glea deka e ziva legenda..a so be ako ti frlam stun pred kraj? kao ke mi napraish swap hp? na kraj kraeva ako gleam deka ne me mavash nema ni ja da te mavam i ke si sedime taka ko kreteni..

eeee najjak heroj e trorendzero ka ke ja naprava magijata veter 500 damage zima

eeee najjak heroj e trorendzero ka ke ja naprava magijata veter 500 damage zima

мисли на новиот херој батето :) се има помежано малку, и јако ќе беше да имаше drow ranger магија со ветер и тоа 500 дмг па :pos:

Не зема 500 демиџ торнадото =))

Иначе invokerot со meteor i defining blast е имба ;)

da vi kazam deka sekoj heroj vo dota e jak samo treba da zanaes sto treba da spois ,koj magii da mu gi zimas i kako po red treba do gi pustas

:toe:

inace pajakot so butterfly moze da go izede terrorblade

Ursa е многу јак. Само со Vladdmir's (ништо друго) го тепа Roshan solo на левел 8. Му треба улти, 3 пати втора и 4 пати трета. Ако се пуштаат магиите ко шо треба сигурно го убива.

Naj jak heroj spored mene e Faceless void za pocetok ne tolku ama koga veke ima power treads mask of madness i Strela e mnogu zaeban,prosto kazano nema budenje od bash.

Pajakot so arcane ring i so pajacite do 10 lvl tepa 2 kuli edinstvena precka mu e Tiny so arcane Ring.

Јас мислам дек ептен си преоптеретен со играва .. :vozbud:

najak heroj na 11 lvl? pa ili e axe ili naga guard :)

Mislam deka definitivno Pahtnom Assassin so edna sange and yasha, samo critical ke redi i bashka 6 na dva lvl. i taka. LOL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom