- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.107
- Поени од реакции
- 86.633
...Го гледав типот на ТВ пред некој ден во интервју пред истиот билборд и ми остави впечаток на тежок џанак!...
Си добил погрешен впечаток. Ботев го познавам лично, не зема хероин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...Го гледав типот на ТВ пред некој ден во интервју пред истиот билборд и ми остави впечаток на тежок џанак!...
Не му обрнувај внимание. Dzo е тежок бугарофил или бугар, а они по автоматизам мора да им го поддржуваат на грците.Со оглед на тоа дека авторот на изложбата ми е роднина, овој пост ме навредува. Ги молам администраторите да го банираат членот The_Dzo.
Кога ќе почнеме да пропагираме и практикуваме свој, Македонски Фашизам тогаш ќе се постигне нешто, до тогаш грчкиот фашизам ќе не е*е како што сакаат.
vo drug moment ke bese banalno, ova e praviot moment.
a negovata familijarna odiseja cuena i videna vo grcka!
Вистински момент?!?!?!
За што???
За да се заебе целокупната подршка која ја добиваме?
За малку ќе успееше обидот.....
Борбата во моментов не е да се натера Грција да не става вето, туку да се задржи меѓународната подршка која деновиве во изобилство ја добиваме.....
И пред една недела кажав....на нас најмногу ни одговара Грција да не го прифати последниот предлог за името...и на таа основа да ни бапне вето..... тоа ќе резултира со многу симпатии за нас и ОГРОООМНА осуда за Грција....

прашајте дали може да правите таму слики, па да ни ги попставите овде на интернет да видимеUtre na izlozba sme![]()

прашајте дали може да правите таму слики, па да ни ги попставите овде на интернет да видиме![]()