Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека некој го бараја албумот од Врчак, и некој веќе ги има песните, но оргиналите излегоа денес па кој сака да му ги пратам нека ми пише на профил.

Сите песни ги имаш, или само 7 ? Ако ги имаш сите, праќај наваму. :)

Od Lambe-Kako sakas svati me i A more

Дарко Илиевски - Ти можеш, или така нешто. :)

На Фешта ја пееше песната :)

Ај и за мене ако може оваа

и мислам дека беше борче-во клубот и таа беше на фешта :smir:

Dali nekoj go ima tekstot na Prekasno e za nas od Robert Bilbilov, go barav po stranite kade sto obicno ima lyrics ama ovaa pesna ne uspeav da ja najdam.

дечки барав тема за текстови али никако да најдам,ако може некој да ми прати текст од Нон стоп - тотално луд
однапред фала :smir:

и некој да има нешто мп3 од токму така(цацко)

Барам една песна ама никако да ми текне како се вика ... со брз ритам нешто .. babyshake беше ако не се лажам .. некој ако ја има би му бил благодарен многу + награда :helou:

Некој ??

има ли некој линк од албумот од Akon-Freedom со добар квалитет и сите песни без ремикс ова она

ЕДИТ:Најдов

Добро , има ли некој некои траки од УГРО ?
Вистина би ви бил благодарен ако најдете нешто од него и ми пратите....фала однапред :smir:

Добро , има ли некој некои траки од УГРО ?
Вистина би ви бил благодарен ако најдете нешто од него и ми пратите....фала однапред :smir:

Брат оди на http://www.radiomk.com/Mp3_Download_Samo_Na_www.RadioMk.com/ после тоа оди на Македонски, и таму во Search полето пиши Ugro, и ќе ти даде многу песни од него...

Лејј частам ако некој ми ја даде песнава само да не е конвертирана од јутуб плс!!!!!!!!!!!!!!!!!Се работи за: Fran Perea - Que va a ser

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom