Izr0d
Била сам дете...=)
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 29
Можи и мене ?Ај двајцата на МСН.
Можи и мене ?Ај двајцата на МСН.
ПП:smir:Албумот
Sick addiction - demented diary
Секако, провери ПП.Можи и мене ?
Од Владо Илиевски „Најбогат на свет“ ти треба?Песните на Влатко Илиевски,Лозановски.
Благодарам однапред.:back:
Блиску до мене се вика песната. Ај и за мене, ама не рипнати од јутубОд Владо Илиевски „Најбогат на свет“ ти треба?
А од Лозановски која?
Епа оргинали ги нема уште сега, ако сакаш оргинали ке почекаш уште неколку дена па ако падне некоја ке ти ја пратам . Освен оваа Генгста ОроБлиску до мене се вика песната. Ај и за мене, ама не рипнати од јутуб
Рипнати не рипнати дај ги сега,за 2-3 дека ќе ми ги дадеш оригинал.Епа оргинали ги нема уште сега, ако сакаш оргинали ке почекаш уште неколку дена па ако падне некоја ке ти ја пратам .
Абе си реков чоек со врски си, па ги начека негдеЕпа оргинали ги нема уште сега, ако сакаш оргинали ке почекаш уште неколку дена па ако падне некоја ке ти ја пратам . Освен оваа Генгста Оро
Влатко Лозановски, Влатко илиевски и она песнана Генгста Оро ке ти ја пратамМене ми требат песните од Евросонг македонскиов ако ги има некој сите или пак од Влатко Лозановски Блиску до мене посебно... и плус некоја добра (ако ги нема сите) многу ќе ви сум благодарен
ОК фала samo kako ke mi ja pratis preku pp?Влатко Лозановски, Влатко илиевски и она песнана Генгста Оро ке ти ја пратам
Веќе ти ги пратив по ПП, провери таму .ОК фала samo kako ke mi ja pratis preku pp?