Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Milk & Sugar - What Is Love (Original Mix)
Значи да не се разбереме погрешно не ми треба никаков микс туку оригиналот.

Вака. Кој имат програма за песни шо се со видео да ги напрајт во мп3 нека ми пиши на профил за да му пратам една песна со спот и тој да ми ја напрај во мп3 и да ми ја прати после мене.

Некој да не знае како се вика песната од рекламата за оној новиот мобилен со 8 мпх, камера (Не c905). Ја даваат на NOva TV, рекламата. Идат повеќе души негде со кола, и со нив носат една како голема плава кукла на дување...

Да не знае некој како се вика? :)

Рекламата е за Самсунг Пиксон (ова како помош за да се сетите која е рекламата), а песната за жал не знам како се вика. :helou:

ПОМАГАЈТЕ
Под хитно ми треба од Тоше кај што ја пеј jingle bells.
За тој што ќе ми помогни следува награда:)

еве ја рекламата :), да не знае некој како се вика песната што оди во позадина?

Edit: Ја најдов. :) Santogold - Say Ahа

Cry for you - September
I've got my mind set on you - George Harrison
:smir:

ако може и на мене од Тоше верзијата на Jingle bells

Исто така, снимам цд за Нова Година и потребни ми се македонски народни песни, ама знаете, оние старите, не овие Благица Павловска и остали. сакам некои од типот Македонско девојче, Јовано Јованке итн. Најдов на нет, ама не се баш добри.
дали некој може да помогне? совршена ќе биде некоја компилација ако имате по дома:pipi:

ако може и на мене од Тоше верзијата на Jingle bells

Исто така, снимам цд за Нова Година и потребни ми се македонски народни песни, ама знаете, оние старите, не овие Благица Павловска и остали. сакам некои од типот Македонско девојче, Јовано Јованке итн. Најдов на нет, ама не се баш добри.
дали некој може да помогне? совршена ќе биде некоја компилација ако имате по дома:pipi:
Еве ја песната Џингл Белс од Тоше.
Иначе гледам мој тип на песни си, ќе пробам да најдам нешто до утре од тие Старите Македонски народни песни.

Теxas - Summer son
Music Sounds Better With You - Stardust
Gibonni - Libar

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom