- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Кажи еден рефрен од песната па ке видиме.Отвори го пенџерчето ali...оригиналот...
англиската
tnx
Не ми текнува
позз
Кажи еден рефрен од песната па ке видиме.Отвори го пенџерчето ali...оригиналот...
англиската
tnx
Ма везе неам. што пеат во англиската верзија. знам само дека постои. т.е. дека напата е преработка. сум ја слушнал само два пати. гуглав ама и јас неам доволно информации за да ја најдамКажи еден рефрен од песната па ке видиме.
Не ми текнува
позз
За неколку минути.Абе некој ако можи да ми ја прати Human od The Killers !!!ТНХ
Па немам чуено за таква песна ,,Отвори го пенџерето,, освен за една македонска - народна.Ма везе неам. што пеат во англиската верзија. знам само дека постои. т.е. дека напата е преработка. сум ја слушнал само два пати. гуглав ама и јас неам доволно информации за да ја најдам
Никој ли не ја знае? =PМИ треба песната што иде во позадина на рекламата на Subaru... многу често ја даваат на А1.. да не знае некој како се вика? :helou::helou::helou:
А ти ја знаеш или ти треба во мп3 ???Никој ли не ја знае? =P
Ај момче/моме, не сме се разбрале..ти си барал македонски текст..па.. Нулта позитив...Па немам чуено за таква песна ,,Отвори го пенџерето,, освен за една македонска - народна.
Позз и ако ја има некој песната може и на мене
Хехе, не барав јас македонски текст туку англиски.Ај момче/моме, не сме се разбрале..ти си барал македонски текст..па.. Нулта позитив...
ми се јави вчера мече
да искошиме ми рече
и три сати јас се спремав
да јадам време немав
...
доволно да доловам која песна?
se nadevam ке ја најдеме
Мислиш на Химната на македониа или некоја друга е ова.?Ај ако може “ Македонците се борат „ :pos2::helou:
:pos2::pos2::pos2:Ај ако може “ Македонците се борат „ :pos2::helou:
аха, химната:pos2:Хехе, не барав јас македонски текст туку англиски.
Не е битно зш не најдов ни македонски ни англиски.
Иначе момче сум хехе
Мислиш на Химната на македониа или некоја друга е ова.?
На ПП за 2 мин.Песниве
-Leona Lewis - Run-Jason Mraz - I'm yours
-Boyzone - Better
Еве ја и Leona Lewis на ПП.Песниве
-Leona Lewis - Run-Jason Mraz - I'm yours
-Boyzone - Better