Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да не барам по други теми ама ми треба

Марјан Стојановски - Подарок .... АМА не МП3 ,спотот... видео формат , ако некој ја има ке го молам некако да ми го пушти!

[zEUs];1939808 напиша:
Све песне што имате од ,,Epica,, и од ,,Gathering,, што појче тоа подобро... фала однапред... :helou:

Два албума од Epica ако ти вршат работа? ‘Consign to Oblivion‘ и ‘The Phantom Agony ‘

[zEUs];1940232 напиша:
Фала... не ми требаат ги најдов свите албуми на Epica :helou: ама од ,,Gathering,,нишо не најдов... :kesa:
Епа ако не ти се брза ке се снабдам со нешто од The Gathering,само зависи конекцијата како ке ме служи :)

Епа ако не ти се брза ке се снабдам со нешто од The Gathering,само зависи конекцијата како ке ме служи :)

Фала не се брзам...ќе зачекам коај и да биде не е проблем не мора денеска, утре, позадутре... :helou:

Brazil Street .. незнам изведувач знам дека се вика така песната.
Имам една таква од Nicola Fasano, сега ќе ја аплоадирам, малце поголема е ама ќе биде. Чекај по ПП за некоја минута.

:D Дечки да не има некој до вас нешто од Last Exspedition ???

ај ве молам ако имате пратете нешто :smir:

благодарам однапред :smir:

Ако може некој да ми ја најде од златно славејче 1998-а весна ја нема што ли сега прави......итно ми требааааааа :vozbud: фала однапред :smir:

Ја има некој да ми ја прати или барем да ми го каже артистот кој ја пее преработката на Ayo Technology, онака со акустична гитара, британски акцент, машко пее. На антена ја пуштаат многу често.

Едит: Најдена, Тоше ми помогна :) од Millow e.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom