Побарувања на мп3

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Ај ако може некој да ми даде линк за новата песна на Славица Чуткераш е мислам : Јас сум Ексклузива ! Фала однапред:smir::helou:

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
Ај ако може некој да ми даде линк за новата песна на Славица Чуткераш е мислам : Јас сум Ексклузива ! Фала однапред:smir::helou:
Од кај ја најде оваа па сеа?:helou:

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
е воа е малце надвор од оваа тема ама не знам каде на која тема да барам па тука ке прасам.
ПОСТОИ ЛИ НЕКОЈ САЈТ АДРЕСА ОД КАДЕ ШТО МОЖАТ ДА СЕ СИМИЊААТ СНИМАНИ ПЕСНИ ЗА МОБИЛЕН ТИЕ ЗАЕБАНЦИИ ШТО ГИ ИМА АКО ПОСТОИ АЈ ПИШЕТЕ

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Не ми текиња од кого беше ама ваке идеше :
,,Kolki i da sme tazni denes-Utre ke se smeeme...Kolku i da e mal svetov Kolku i da e mal svetov e dobro mesto za ziveenje, Kolku i da sumnemoken bi pravel 4uda-Kolku i da e tezok zivotot e uvab...,,
Изгледа беше од РНС ама не ми текиња како се викаше :toe:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
[zEUs];1898788 напиша:
Не ми текиња од кого беше ама ваке идеше :
,,Kolki i da sme tazni denes-Utre ke se smeeme...Kolku i da e mal svetov Kolku i da e mal svetov e dobro mesto za ziveenje, Kolku i da sumnemoken bi pravel 4uda-Kolku i da e tezok zivotot e uvab...,,
Изгледа беше од РНС ама не ми текиња како се викаше :toe:

Песната ја немам, но носи наслов "Животот е убав" и е од РНС.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Од кај ја најде оваа па сеа?:helou:
Лол ? Ти болен ли си бе ?!!:tapp::tapp::tapp::tapp:Таа е нова песна на Славица Чуктераш бе, БОТ ! Вчера ( Сабота ) на „ Zvezde Grande “ 1 жена га пеја таа..:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::drk::drk::uvo::uvo::uvo::nenene::duel::sekss:

Член од
7 мај 2007
Мислења
169
Поени од реакции
119
Ми треба од Ана Бекута - Весељак се вика песната само да не е лајф верзија пошо имам таква

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom