фала многу за песната :smir:Песната е Gadjo - It's all right....ќе ти ја пратам за некоја минута на пп
фала многу за песната :smir:Песната е Gadjo - It's all right....ќе ти ја пратам за некоја минута на пп
ПП[zEUs];1810605 напиша:Не го знам насловот ни изведуачот ама песната иде ваке ,,you have sekret smile and you only cepet for me,, кој ќе ми ја прати преку ПП ќе му бидем премногу захвален :back:
Таа е :wink:ПП
( мислам дека е оваа)
и сега што да правиме?flamingosi se zakon:nenene:
Ја најде песната? Ак не, јас ќе ти ја пратамИма реклама со дечко и девојка на семафор и типов почнува да замислува како ќе се земе со девојката и претпоследната сцена е на плажа со детето нивно и се убацува црн... џип мислам дека беше, за кој што е уствари рекламата. Е, ми треба песната која што е искористена.
Знам само дека кога ќе им се упали зелено иде “And I'm feeling goooooooood“![]()
Annie - I Know Your Girlfriend Hate Me!Незнам ниту изведувач,ниту име на песна
Ама спотот го знам:smir:Го пуштаат на џангл тв најчесто.Пее девојка со капче,во просторија,позади неа група,подоцна ја фрла капата,има плава коса.Има и специфична облека,песната е многу убава,брза(не ми текнува ни стих од неа:pos2
Знам колку лошо опишав,но ја сакам песнава,како за инат сега не ја пуштаат да видам изведувач.Хелп
Muse - Feeling good .... ако не ја најде покасно ке се стаам на мсн ке ти ја пратамИма реклама со дечко и девојка на семафор и типов почнува да замислува како ќе се земе со девојката и претпоследната сцена е на плажа со детето нивно и се убацува црн... џип мислам дека беше, за кој што е уствари рекламата. Е, ми треба песната која што е искористена.
Знам само дека кога ќе им се упали зелено иде “And I'm feeling goooooooood“![]()
пратено по ПППарадајс Сити ГНР,ако може...