Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Новата песна на Kid Rok незнам како се викаше ако ја има некој фала однапред :smir:

[vladimir];1575082 напиша:
Новата песна на Kid Rok незнам како се викаше ако ја има некој фала однапред :smir:
Ако мислиш на All summer long ке ти ја пратам...незнам дали има понова од таа :)

Deep Dish - We gonna feel it
Dj Wayko - El Mariachi Astroboy vs.Wayko Mix
Во компјутеров од Deep Dish samo so peenje ja imam(vocal mix)
А за другата ја имам,ако ги сакаш кажи ми како да ти ги пратам.

едит:Да не ја има некој од Sun Project - Simplicity??песнава морам да ја слушнам да видам дали е таа што мислам!!
Имам еден клип од Eric Prydz во градиште,кај што свири една песна,ја побарав преку една програма на мобилен ми вика дека Sun Project била,мада што не ми се верува,ама ај ако ја има некој нека ми кажи да ја слушнам.

Необична девојка - Багаж

И има една друга ама нема идеја како се вика или кој ја пее песната е нешто ко индиска и пее чулијан чулијан....некаква помош?:baeh:
:helou:

Од антена една песна незнам дали е powerplay ептен летна песничка нешто иде у стил baila baila OOOoooOOOoo:helou:

Необична девојка - Багаж

И има една друга ама нема идеја како се вика или кој ја пее песната е нешто ко индиска и пее чулијан чулијан....некаква помош?:baeh:
:helou:

Мислам дека песната е Bollywood - Main Prem Ki Diwani Hoon [FONT=&quot][/FONT]

Од антена една песна незнам дали е powerplay ептен летна песничка нешто иде у стил baila baila OOOoooOOOoo:helou:

Да не е една Funky Bahia?

Леле и јас ја барав истата и на крај сфатив дека всушност не пее baila, baila туку whine up, whine up... :)

Песната е Kat Deluna feat. Elephant Man - Whine up (Enany Remix), ако не можеш да ја најдеш пиши ми ќе ти ја пратам. :)

David Bowie - The man who sold the world

Ако ја има некој по пп или по мсн. Фала однапред.:smir:

Ааааммм ги има некој песните од радиото Wildstyle на GTA Vice City?? :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom