Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не барам една песна туку цела дискографија.
Ако знае некој страна кај шо може да се симне, или торент ако има би било супер.
Ако не ве мрзи, може и да ја закачите на рапишер па линкче да даете, не е ни битно.

Значи сите албуми на ЛЕБ И СОЛ

Ако знае некој страна кај шо може да се симне, или торент ако има би било супер.
Ако не ве мрзи, може и да ја закачите на рапишер па линкче да даете, не е ни битно.

Татко ми има некоја колекција, незнам што точно има ама сега не е дома, до вечер коа ќе се видам со него ќе му побарам што има па ќе ти пратам. Ако до тогаш не ги добиеш веќе :)

Ги имам сите,но дај просветли ме како толку албуми да кренам на рапид за да ти ги пратам,па ќе средиме.

И јас ги имам Леб и Сол и мислам дека се сите......ако ги сакаш пиши преку пп па ќе се договориме

Брн на ПП провери имаш линкови, ама незнам дали работат провери си само

не знам како се вика, техно така, нова е, машки вокал, оди вака live your life, live your life...пишете само наслов...

Да џака накот - Маријана ...Anyone ..:helou:

не знам како се вика, техно така, нова е, машки вокал, оди вака live your life, live your life...пишете само наслов...
Мислам дека би требало да е, After The Rain - Fedo Mora & Cammuri.

pendulum - granite
и
Peter Gelderblom - waiting 4

има некој или слабо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom