ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Не си играјте со такви работи.
Освен со железо, најчесто маша, натопена во пресно млеко кое се чувало преку ноќ во стаклено шише или тегла на источната страна на куќата/станот/живеалиштето, може да се тргне со алиштенце (ракавици, маица, било што), од починат таа година, ама откако ќе се отиде на гроб и ќе се запали гранче од бор или елка (зимзелено растение) каде што му се нозете на починатиот и потоа се собере пепелта и со таа пепел се посипе иглата/предметот кој е омаѓијан.А како требаше да ја тргнам иглата од двор?
Озбилен си?аииии:Освен со железо, најчесто маша, натопена во пресно млеко кое се чувало преку ноќ во стаклено шише или тегла на источната страна на куќата/станот/живеалиштето, може да се тргне со алиштенце (ракавици, маица, било што), од починат таа година, ама откако ќе се отиде на гроб и ќе се запали гранче од бор или елка (зимзелено растение) каде што му се нозете на починатиот и потоа се собере пепелта и со таа пепел се посипе иглата/предметот кој е омаѓијан.
Точно така Дека е опасна работа али само ако и Дозволиш Да ти влијае поточно ако немаш Духовен имунитет тогаш ќе вибрираш на ниска фрекфенција слична на темниот поларитет и ќе биДеш лесен плен за манипулација со маѓија и Други заебанции но ако имаш Духовен имунитет ќе биДеш на висока фрекфенција и таквите ниски вибрации нема Да имаат влијание врз тебе Дури и ќе ги трансформираш во висока вибрација така Да ако Демон или некоја изгубена Душа те напаДне ти свесно или не свесно ќе можеш Да го ослободиш и Да му помогнеш Да го најДе својот пат:wink:Се разбира...маЃијата не е заебанција...опасна работа е!:back:
види јас кога бев водно крстен после се молевме да има крштевање со духот свети и кога се молевме фатени за раце и во клипот ако разбираш англиски пасторот што кажува е дека така како што се фатени духот свети мине низ сите и така он знае на кој му треба што исцеление ли било било каков да е проблем. истото и кај нас беше јас во себе додека се молевме сите јас си викав дека нема шанси јас крстен?немаше смисла никаква.ама пишува во библијата дека на тој ден бог го излеја духот свети над учениците и над секој имаше по еден пламени јазици и сите кои биле ученици сите почнале да зборуваат во непознати јазици биле крстени.бог преку тоа дечко ми потврди. јас инаку сакав сега и одма-што е и нормално човечки гледано и не верував дека може тоа да се случи тек така и толку брзо ,и дека тоа треба да го заработам но одкога бев крстен тогаш почнав да зборувам во тој непознат јазик сватив дека тоа е дар бесплатен и дека секој може да го има.кој се има покајано а во библијата пишува блажен е оној кој не видел а поверувал. тој јазик никој неможе да го преведе освен ако имаш дар за тоа.со тој јазик твојот дух се моли а твојот мозок не работи ич.тоа и јас го проверив може на пример да читаш весник и да се молиш во јазици. и ич не ти пречи на тоа што го читаш.или гледаш пример тв вести.по тоа можеш да видиш дали си на вистина крстен или не.:smir:многу интересно а ме интересира тој клипот што врска има со жештината?
со тоа бог те запечатува и не дозволува да воопшто на тебе да дејствува нешто такво.ја имаш божјата заштита.:smir:А шо има тоа врска со магија??
Неточно. Магијата делува одвоено од Бог, паралелно, нема врска.со тоа бог те запечатува и не дозволува да воопшто на тебе да дејствува нешто такво.ја имаш божјата заштита.:smir:
светиот дух ти е заштитата жештината е присутност на бог дека тој живее во тебе и дека моментално е тука божјото присуство.кој го нема светиот дух неможе да го сети тоа.тоа ти е како детектор за метал пример кога има јавува.значи ако живее светиот дух во тебе кога ке дојде божјото присуство онда осеќаш топлина.:smir:А шо има тоа врска со магија??