Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бадминтонс-Ако ми дадеш

абе дечки ќе може некоја препорака односно не препорака туку линкче од рапидшер или некој таков да си спуштам некој компилации клупски песнички... добро ритамче ова она...од стилот на been too long, sweet dreams... нема врска стари нови...
линкче на пп...ај бидите добри... зш незнам како да барам и незнам шо песни да барам...:kesa:

абе дечки ќе може некоја препорака односно не препорака туку линкче од рапидшер или некој таков да си спуштам некој компилации клупски песнички... добро ритамче ова она...од стилот на been too long, sweet dreams... нема врска стари нови...
линкче на пп...ај бидите добри... зш незнам како да барам и незнам шо песни да барам...:kesa:
подобро симни си lime wire, јас со него симнувам секакви песни.можеш и bear share, ама мислам дека првото е подобро:helou:

подобро симни си lime wire, јас со него симнувам секакви песни.можеш и bear share, ама мислам дека првото е подобро:helou:
не е финтата од каде...финтата е шо незнам шо да спуштам зш обично ваквите песни имет некој наслови ко khiokjoi и ај запамти ги...
имат мн добри вакви песнички ама незнам ни имиња ни нишо...ме сваќаш?
или некој сајт за јаки траки листи ова она...?

Јован барај по торенти, напиши техно, транс, хаус или било што сакаш, напиши и од која година се или пак барај топ хитови за одреден период и ќе ти даде цели албуми.

Danijela Martinovic - Jos te volim ??? Anybody?

Бојана Aтанасовка ft. Роберт Билбилов и Тони Зен - Дилема :pipi:

Маријан Стојановски - Андреа.
Некој фин да ми ја прати...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom