GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Мене оставај ме,ако не примети специјалност ми е да "вадам гз" и да се спасувам на <30 hp.
Проблемот лежи клучно во неследењето на chat (пишувам b/miss/-1 повеќе пати,и пак не читаат луѓе) ,потоа во правењето нестандардни ајтеми (односно ајтеми без обзир на ситуацијата,прво се гледа тимот,па потоа противниците,нема едни фикси ајтеми за секој херој,секоја партија) и секако она што иритира е слабото држење на Alt копчето,што доведува до тепање на различни противници.
Бар за последното,селектирајте Show Health bars во опции.
^
Ова горе беше твојата клучна грешка која можеше да ве доведе до пораз,секако ако Рикито изиграше асално после.
Јас му ги оставив сите убиства,го оставив да фати 6ка,и веќе на 8ми левел имаше 4-0 скор,и прегрст пари во него.
Но,он направи многу лоша грешка,играше ловец,кога ни требаше сапорт на тимот,со CD.
Нерубианот,well,Facule Bacule го знам одамна,не очекував од него посебно нешто,но дефинитивно премногу умираше и имаше утнати станови.
Шортито си изигра стандард добро,заедно буткавме бестрашно на мид,но сепак,многу слаба поддршка.
Не ми текнува Хербес само што играше :/
Znam znam, ama znam i deka luna ako se nabilda kole cel tim, a go znaesh i ti toa

Ama ne ocekuvav tolku tapa da izigra, jbg, moja greska, golema.
I, rikito ne e suport niti gank, tuku e delumno carry, sho znaci deka treba da farma i da koristi priliki samo koga e siguren deka ke ubie.
I SnY na riki e vekje izlitena shema. Purge e 15 pati bolje.
Da gimashe purge barem ke me ubivashe..vaka..dzabe me loveshe -.-