S
sofija mk
Гостин
ZAKON SE .........kratovski pastramajki zakonnnnnnnn pozdrav do site kratovcaniiiiiiii
pozdrav kratovcanec
ZAKON SE .........kratovski pastramajki zakonnnnnnnn pozdrav do site kratovcaniiiiiiii
тоа е најпознатиот форум кратовски место за дружбаhttp://www.nasekratovo.com/portal.htm
za site kratovci
Imam probano i stipska i kratovska pastramajlia.Kratovska e boje 100%.Koj ne veruva neka proba.И јас прв пат слушам за кратовкса пастрмајлија. Но, се бива, ќе треба да се провери.
во кратово за 10 години ке останат само 2000 луге кои земаат пензии и кој нема каде да одат:nesvest:lele kratovo go gleav na tv abe grado zapusten za 10 godini nema da ima ni sredna skolija se ke si zamini
нееее , у Кратово има повеќе кафиќи отколку народПоздрав до Кратово. Таму беше тоа со еден кафиќ шо викаа дека имало или не :helou: Само еднаш сум бил и ми остана во памтење тој музејот. :salut:
Се како што е напишано погоре.За девојките немам коментар БОМБИ .А плус има добар спортски живот, фудбалски тим, ракомет, карате се.Штета што ми е последна година тука.Mal,miren i ubav grad so ne mnogu jak noken zivot,dosta evtin za iskacanje i sekako EKSTRA devojki