Ag0rA
NEBO666
- Член од
- 29 февруари 2008
- Мислења
- 1.667
- Поени од реакции
- 60
Два тројца другари од маало, и да се случи во реалност....А што ти треба за да биде на max ..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Два тројца другари од маало, и да се случи во реалност....А што ти треба за да биде на max ..?
Два тројца другари од маало, и да се случи во реалност....
Почна?Е овоа сон ли е ..:pos2:
Аааа, а нели можеш сам да се браниш ?
Тие батињата од маало , опасни ти се изгледа ..:nesum:
Почна?
немаше потреба...Не знам .., почнав ?
немаше потреба...
Од тоа.Од што ?
п.с за момент се уплашив дека пак не игнорираш , ај те молам немој така ..:star:
Од тоа.
п.с. молисе малку повеќе....
А зошто да не расчистиме со тоа дали почна, или не, и ако почна, со што почна?pls,psl не ме игнорирај ,pls ....
Е сега коа расчистивме со молењето , дај да расчистиме со тоа , дали си ти Небо666 или не си ..
А зошто да не расчистиме со тоа дали почна, или не, и ако почна, со што почна?

100% е, ако е дозволено на форумов ке ги пастирам целосно исти постови напишани од агора овде и небо666 на други форумиpls,psl не ме игнорирај ,pls ....
Е сега коа расчистивме со молењето , дај да расчистиме со тоа , дали си ти Небо666 или не си ..

100% е, ако е дозволено на форумов ке ги пастирам целосно исти постови напишани од агора овде и небо666 на други форуми![]()
Кратенка?Еее, не е фер , со прашање да ми одговараш ..
Епа , мајке му , физика знаеш ( македонскиот не ти оде , де ) , а не можеш да препознаеш дали разговарам или се ладам
Е, не сме расчистиле , како тоа , со тоа сме готови , али незавршено ни остана тоа дали си ти небо или не си ?
Оти ако си , знаеш шо е MPD ?
Кратенка?
Некој бега од прашања, или некој поставува премногу прашања?Да , али од што , знаеш ?
И не бегај од прашањето , дали си или не си , Небо ?
И ако не си , докажи дека не си !