Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci ako imas dobro procitano baram opsto za drama odnosno za toa sto e drama,najpoznati drami itn. :helou:

народе помош ако има некој од вас случајно материјал за проектна задача на тема бизнис економија

Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' (ми треба материлај се меѓу првата и втората светска војна ) ако има некој ве молам нека ми пише.....

Некој да не има готов проект за Наркоманија...или може да ми даде материјал...

Ако може проект или нешто материјал на тема: Диелектрични загуби кај диелектричните материјали.

mi treba proekt, odnosno pismena rabota po makedonski jazik ke pravime sea, temata e "edna moja avantura" pa ako mozi da mi kazete nekoi primeri , izmisleni sostavi pa da iskombiniram nesto, fala mnogu

има некој готов проект за банките (општо) или барем линкови за каде да најдам информации?

Нападот на Перл Харбор.
Ако имате проектче склопено нешто,слободно пратете,нема да ве одбијам <3

Човечко око треба да праам проект а неам никаков материјал ако има некој нешо однапред фала.. :) ;)

maturski proekt za " Covekovite prava " pa ako ima nekoj nesto sklopeno neka prati na: rade_rock@live.com .......... mi e potreben najkasno do nedela......... fala odnapred.......

Ај ве молам некој ако има проектна „Увозно и извозно работење на (некоја компанија)“ да ми прати на sn0wprince@live.com :)) Хитно ми е ;( И многу фала однапред!!

помоооош! не можам да најдам доволно материјал за далтонизам, хемофилија и албинизам :) вемолам некој ако има нешто да ми прати, фала однапред :)
( само ми требаат по детални информации )

помоооош! не можам да најдам доволно материјал за далтонизам, хемофилија и албинизам :) вемолам некој ако има нешто да ми прати, фала однапред :)
( само ми требаат по детални информации )
Имаш ПП. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom