Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Znaci ako imas dobro procitano baram opsto za drama odnosno za toa sto e drama,najpoznati drami itn. :helou:

Член од
12 март 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
народе помош ако има некој од вас случајно материјал за проектна задача на тема бизнис економија

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Ми треба проектна по Историја за .... ,,ПОДГОТОВКИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА'' (ми треба материлај се меѓу првата и втората светска војна ) ако има некој ве молам нека ми пише.....

Член од
22 април 2010
Мислења
98
Поени од реакции
8
Некој да не има готов проект за Наркоманија...или може да ми даде материјал...

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Ако може проект или нешто материјал на тема: Диелектрични загуби кај диелектричните материјали.

Член од
19 ноември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
mi treba proekt, odnosno pismena rabota po makedonski jazik ke pravime sea, temata e "edna moja avantura" pa ako mozi da mi kazete nekoi primeri , izmisleni sostavi pa da iskombiniram nesto, fala mnogu

S

Sheldon Cooper

Гостин
има некој готов проект за банките (општо) или барем линкови за каде да најдам информации?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Нападот на Перл Харбор.
Ако имате проектче склопено нешто,слободно пратете,нема да ве одбијам <3

Член од
21 март 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Човечко око треба да праам проект а неам никаков материјал ако има некој нешо однапред фала.. :) ;)

Член од
24 ноември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
5
maturski proekt za " Covekovite prava " pa ako ima nekoj nesto sklopeno neka prati na: rade_rock@live.com .......... mi e potreben najkasno do nedela......... fala odnapred.......

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
Ај ве молам некој ако има проектна „Увозно и извозно работење на (некоја компанија)“ да ми прати на sn0wprince@live.com :)) Хитно ми е ;( И многу фала однапред!!

Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
Има некој проект на тема "Мотивација"?

Член од
26 март 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
помоооош! не можам да најдам доволно материјал за далтонизам, хемофилија и албинизам :) вемолам некој ако има нешто да ми прати, фала однапред :)
( само ми требаат по детални информации )

T

Tetro

Гостин
помоооош! не можам да најдам доволно материјал за далтонизам, хемофилија и албинизам :) вемолам некој ако има нешто да ми прати, фала однапред :)
( само ми требаат по детални информации )
Имаш ПП. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom