Нема,ретка е..тешкоКарактеристики на современата култура во Македонија"
Тука...Ми треба проект" Карактеристики на современата култура во Македонија"
И за матурска ја имам темата:
"Малолетничката деликвенција кај младите во Македонија во периодот на транзиција"
Ако има некој. Нека пише.
Дајте интересен наслов за тема за проектна задача математика......по можност и извор литература за темата!:back:
Ти пишав тамуАј да пишам на вистинската тема:
Имам дома едно книџе мало, ќе ти послужеше ама, ни јас не сум Охрид, ни ти...Да не има некој нешто за Нуклеарни реактори и за Battle of the Bulge (Битката на Ардените)
Фала однапред
Епа само треба да преведеш ништо повеќе, мислам дека ќе ти е лесно. Незнам што конкретно ти треба за да ти помогнам.Декамерон од Џовани Бокачо прераскажана, некој да не ја има ?
Леее фала многу, секоја чест ! :back:Епа само треба да преведеш ништо повеќе, мислам дека ќе ти е лесно. Незнам што конкретно ти треба за да ти помогнам.
http://www.diskusije.net/obrazovanje/lektire-kratak-sadrzaj-i-analize-3069/strana10.html
:helou:
Малку оф ама морав. Се почесто гледам и не ми е јасно како некој со едно мислење бара помош на темава?! Му треба па ајде има на кајгана ќе ми најдат?! ауууДраги кајгановци...ако може ми треба еден проект по информатичка технологија...шо било може само да биде на корел...ФАЛА од напред
Ништо хепи сум што ти се најдов, кажуј ако имаш друго нешто хехе.:helou:Леее фала многу, секоја чест ! :back: