Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Јас секогаш глеам на светлата страна, па така... ако земат оружје косоварите и србите ќе има престрелки и ваму и таму, и таму и ваму и измеѓу ваму и таму. Ќе наликува на гето, ќе изникнат рапери, па штознаеш... можи ќе расцвета музичката индустрија. И ќе има што да се слуша од балканов.

п.с.
Остај тоа, можи и сите силиконски певаљки да ги изрешатаат и да го снема турбофолкот...

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Јас секогаш глеам на светлата страна, па така... ако земат оружје косоварите и србите ќе има престрелки и ваму и таму, и таму и ваму и измеѓу ваму и таму. Ќе наликува на гето, ќе изникнат рапери, па штознаеш... можи ќе расцвета музичката индустрија. И ќе има што да се слуша од балканов.

п.с.
Остај тоа, можи и сите силиконски певаљки да ги изрешатаат и да го снема турбофолкот...
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Закон ова со силиконите

:pos2: :pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019

п.с.

Од твоја уста во Божји уши...

Kajgana Shop

На врв Bottom