Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Е вака едно време вие у го лижевте на Сталин и Тито и пак ве остави со Прстот у газ :pos2: :pos2:

Барем Буш и даде Слобода на Косово а вас што ви дадоа оније, ништо и се уште по вашите куќи има СЛики од ТИто што не ве фермаше и ве заеба.
Нема да трае уште долго.....месец дена највеќе:salut:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.968
Поени од реакции
83.301
Е вака едно време вие у го лижевте на Сталин и Тито
И вие му го лижевте на Тито.
А реп. Албанија, ги прекина добрососедските односи со СФРЈ, поради резолуцијата на информбирото (прашај некаде тоа што значи).
А кога, Хрушчов истапи ревизионистички кон ликот и делото на Сталин, најдобрите у свет албанско-руски односи се прекинаа и се претворија во најдобри у свет албанско-кинески односи (бидејќи и Кина како и Албанија му сврте грб на СССР, поради тоа што официјалниот Кремљ раскрсти со Сталин) .
Ова е само многу скартено, а го спомнав заради тоа што очигледно не си ја знаеш својата историја на пушење. Која, кога е курот на Сталин во прашање, има многу повеќе страници од нашата.

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Сталин?WTF?????
Прво и прво,ние бевме рамноправна членка на Југославиа,и не моравме на никого да лижеме г’з,а второ многу подобро си живеевме тогаш,така да вие сте једини г’з-олижачи на балканот....
еееее не знам тука кој лиже во моментот, нај лижачи од вас нема се лижевте со Буарија после Југославија и Русија сеа не знам со коо али што јке си лижете не и мириса да е добро се сте лижеле и сте о јаделе барем Ние о Добивме Косово, вас знамето ви о изменија пред едно време цело тоа лижење и пак ви го изменија знамето, сеа за името ке видиме што ке се случи Бранко Изледа е посран си знае шшто ке се случи народот ко вас секоаш се надева али за судбината ке одлучи некој друг по голем и пооре од мене и тебе, не ви иде на вас со лижењево ич ама.:helou:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.968
Поени од реакции
83.301
...така да вие сте једини г’з-олижачи на балканот....
Не баш, живеењето на Балканот претпоставува гзолижење. Сите сме into it. Некој повеќе, некој помалку.

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
И вие му го лижевте на Тито.
А реп. Албанија, ги прекина добрососедските односи со СФРЈ, поради резолуцијата на информбирото (прашај некаде тоа што значи).
А кога, Хрушчов истапи ревизионистички кон ликот и делото на Сталин, најдобрите у свет албанско-руски односи се прекинаа и се претворија во најдобри у свет албанско-кинески односи (бидејќи и Кина како и Албанија му сврте грб на СССР, поради тоа што официјалниот Кремљ раскрсти со Сталин) .
Ова е само многу скартено, а го спомнав заради тоа што очигледно не си ја знаеш својата историја на пушење. Која, кога е курот на Сталин во прашање, има многу повеќе страници од нашата.
Абе вие не само што сте пушеле туку и сте голтале аа не ви оделпо никој не ве ебел ем сте пушеле ем сте Фиромци се уште барем Ние Сме ШЌИПРИА и КОСОВА а вие ни знаме ни име од сето тоа пушење пак ништо сте пушеле гратис. :pos2: :pos2:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Нема да трае уште долго.....месец дена највеќе:salut:
да друже како ке кажеш ти, сега после оружувањето не мислам дека ке трае Месец дена туку Милениум дена.

КОСОВО + АЛБАНИЈА = БАЛКНСКИ ИЗРАЕЛ сите сте кутри Арапчиња што ке трчате со бомби во себе.

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
еееее не знам тука кој лиже во моментот, нај лижачи од вас нема се лижевте со Буарија после Југославија и Русија сеа не знам со коо али што јке си лижете не и мириса да е добро се сте лижеле и сте о јаделе барем Ние о Добивме Косово, вас знамето ви о изменија пред едно време цело тоа лижење и пак ви го изменија знамето, сеа за името ке видиме што ке се случи Бранко Изледа е посран си знае шшто ке се случи народот ко вас секоаш се надева али за судбината ке одлучи некој друг по голем и пооре од мене и тебе, не ви иде на вас со лижењево ич ама.:helou:
Ние: Додека си на оваа света македонска територија ти си Македонец (со албанско потекло) или ќе трпиш да те викаат албанец...

А изгледа дека на Вас:)kesa:) добро ви иде во г’золижењето..и не ги сметај добрососедските односи за г’золижење,зашто ние христијаните сме цивилизирани, т.е. не сме користиљубиви..

Он-топик:
На Буш изгледа убоо му дојде Г’ЗОЛИЖЕЊЕТО па им доплати за уште еднаш да го цуцнат....:pos2::pos2:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Милениум дена...

И на тебе се чедо убавко, мајка радувала... :back:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
да друже како ке кажеш ти, сега после оружувањето не мислам дека ке трае Месец дена туку Милениум дена.

КОСОВО + АЛБАНИЈА = БАЛКНСКИ ИЗРАЕЛ сите сте кутри Арапчиња што ке трчате со бомби во себе.

A Израел е нешто репер за убавини или нешто застрашувачко е што на секој пост го кажуваш?
Такви заплашувања на мали деца мислам дека одамна се иживеани.

Неможев да не искоментирам зошто цела вечер само Израел читам.

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63

Хехехее, трпение спасение....кој последен се смее,најслатко се смее..

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Ние: Додека си на оваа света македонска територија ти си Македонец (со албанско потекло) или ќе трпиш да те викаат албанец...

А изгледа дека на Вас:)kesa:)добро ви иде во г’золижењето..и не ги сметај добрососедските односи за г’золижење,зашто ние христијаните сме цивилизирани, т.е. не сме користиљубиви..

Он-топик:
На Буш изгледа убоо му дојде Г’ЗОЛИЖЕЊЕТО па им доплати за уште еднаш да го цуцнат....:pos2::pos2:
Шќиптар сум и горд сум а ти што си Новомакедонец или Фироманец што си ти не знаеме како да те викаме викај ме албанец пошто тоа не ме навредува тоа сум а ти што си.

Бате буш ја заврши својата работа сега ке не оружи и ке си замине на пензија и пак Америка ни е десна рака, Америка иа јаки Стратешки интереси од Косово со Косово таа го Контролира регионов а освен тоа има и други Економски интереси што велите вие Бизнис, епа МИло за Драго, а на Тито сте му го Цуцнале вие више му се смачи на нео и зосадивте и затоа ве остави Фиромци што не ве подржуваше. :helou: :helou:

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Бате буш ја заврши својата работа сега ке не оружи и ке си замине на пензија и пак Америка ни е десна рака, Америка иа јаки Стратешки интереси од Косово со Косово таа го Контролира регионов
Sturmgewehr, од мене имаш пијачка. Дупли чај или боза, бирај што сакаш. Ако ти не им ги отвориш очите на заспаните фироманци, никој нема...

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
se nadevam Kosovo nema da mu stavi vizi uste malce na Makedonija,posto na F16 mu treba sigurnost! se razbira ke nema problem tie so ke imat amerikanski pasosh:salut: :salut:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Убо е , нека има , нека носи болничката!

Kajgana Shop

На врв Bottom