Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
па нели кажав уште неколку години бе, а за бугарија и за струјата треба да знаеш бугариаја неа да Престане да и продава струја на МК и на Грција и така натаму пошто тоа и е од нејзин интерес и мора да продава од тоа се ваѓа пара, нема Буарија да престане да и продава струја на соседните држави поради глупи причини, со продавање на електрична енергиа има приходи во државната каса и тоа е доста добра причина Буарија да продава Енергетика.

Така што заборави на твоето КЕ ВИ ЈА ИСЕЧЕМЕ СТРУЈАТА :pos2: :pos2:

Бегај бе оди читај малку Макроекономија после вртисе
ХАХА Малце си се пообаркал.Никоj не вели дека ке спираме,па важното е дека сте зависни.За да можеш да спиш спокоjно ке ти реча дека нуклеарката Белене ке биде готова много преди тази за коjaто зборуваш ти и пак за да немате дискотека ке покувате от нас.И Албаниja и Косово и Грциja и Македониja.:smir:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
ХАХА Малце си се пообаркал.Никоj не вели дека ке спираме,па важното е дека сте зависни.За да можеш да спиш спокоjно ке ти реча дека нуклеарката Белене ке биде готова много преди тази за коjaто зборуваш ти и пак за да немате дискотека ке покувате от нас.И Албаниja и Косово и Грциja и Македониja.:smir:
Нееее Грешка си со Пари не сме зависни имаме пари и ке си купие ти си зависен од нас пошто ние ти сме муштерии и ако не ти ја купиме ке ти ја видам твојата економија како ке потоне ко Титануик, ако почнеш така и ти си зависен од Ирак и Америка за Нафта и се такви Глупости. Бате мора да ги почитуваш муштериите или ке одам кај Компијата не јкај тебе.

Пак ЧИТАЈ ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ЕКОНОМИЈА како соработуваат државите меусебно и како некои фржави имат компатративна Предност и други предности така што тоа е нормална работа.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Знаеш колко години се гради нуклеарка?Поне уште 5-6 години,ако чекате таа нуклеарка:smir:
За Албаниja и Косово това е застоj.Нема струja,нема икономика.Па сакат Косово-Америка на балкан.:vozbud:
Аман бе бугар4е. И ти најде да се мешаш во ова?
Како и да е, денеска мислам прочитав дека Косово ќе добие F-16's од Америка. Сега, не знам колку гејмери ја читаат оваа тема, ама ако се сеќавате на Hornets Nest игрицата, сигурно памтите дека тоа се kick-ass добри авиони, и скапи as hell.
It has to be one freaking good blow job that the Kosovars are giving the States, since they're giving away F-16's како да се колачиња.
Кутрите срби.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па со браната Чебрен и Галиште изгледа дека Македонија ќе ве претрка сите соседи.Мариово е најМакедонската територија на Балканот и тоа е практично срцето на Македонија.Доколку знаеме со колкав хидро потенцијал располага,со колку многу јаглен и ураниум,а да не збориме за Лорандит,практично би можеле комотно скоро цела Европа да ја снабдиме со струја а не само Балканот.Можеби малку трагично е тоа што во Мариово се наоѓаат последните неоткриени остатоци од Античка Македонија вклучително и главниот град на Четврта Македонија Пелагон,ама мора од нешто да се живее,нели?

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Како и да е, денеска мислам прочитав дека Косово ќе добие F-16's од Америка. Сега, не знам колку гејмери ја читаат оваа тема, ама ако се сеќавате на Hornets Nest игрицата, сигурно памтите дека тоа се kick-ass добри авиони, и скапи as hell.
It has to be one freaking good blow job that the Kosovars are giving the States, since they're giving away F-16's како да се колачиња.
Кутрите срби.
Нешто забранено има да спомена шо мисла?
Па не се секираj за авиони и за Србите.Имат малце Миг 29,па това е много подобар от Ф-16,само да имат србите добри пилоти(проблем е дека немат).Па и Русиja ке им даде на СР други ако посака.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
Кутрите срби.
thay gave to states this! BUSH!.jpg

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.910
oва беше оноа “Буши Буши Буши’’ на крај кога му го смрзнаа саатот hihi hihi hihi ???

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Нешто забранено има да спомена шо мисла?
Па не се секираj за авиони и за Србите.Имат малце Миг 29,па това е много подобар от Ф-16,само да имат србите добри пилоти(проблем е дека немат).Па и Русиja ке им даде на СР други ако посака.
Изгледа нема ништо забрането во тоа, но сепак би те замолил да пишуваш на чист македонски јазик. Едвај те разбирам што сакаш да кажеш.
@ Итар Пејо:
Изгледа од тогаш е.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.910
ete go cekav ova za saatot, samo ne znaev koj ke bide prv:pos2: .ne znam kako mozes da se lazes sebesi koga ja znajs vistinata ma aj jbg
дооброоо бе па ти одма се вреѓаш hihi и да му го смрзнале голем кур тоа не значи дека сте неблагодарни или па не дај боже лопови hihi

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
{to ke pukni[ od maka [to ne dojdoa vo makedoniaj e Pukni ja vie Makedoniaj od nebo. :vozbud: :vozbud:

Znae Bush kaj odi i kogo mu veryuva si i znae sojuznicite, a ti pukni od maka
Нема вечни другари има вечни интереси,тако е и со САД.Ке доjде време ке заборават и за Косово и да албанците.Па ние пак ке сме комшии сите на балкан.
Интереса клати феса!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.910
Нема вечни другари има вечни интереси,тако е и со САД.Ке доjде време ке заборават и за Косово и да албанците.Па ние пак ке сме комшии сите на балкан.
Интереса клати феса!
hihi не му објснувај нека си мисли дека Буш дошол специјално за да му даде саат на поклон hihihihi

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Изгледа нема ништо забрането во тоа, но сепак би те замолил да пишуваш на чист македонски јазик. Едвај те разбирам што сакаш да кажеш.
@ Итар Пејо:
Изгледа од тогаш е.
Malku te pecnaa Toni, i vednash prestana da razbirash...:tv:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
hihi не му објснувај нека си мисли дека Буш дошол специјално за да му даде саат на поклон hihihihi
тоа се знае дека се се прави за интерес али од вас немат никаков интерес и Америка има долотрајни интереси од Албанците во Балканот бае за некои 50 години а до тогас ке ги видиш ти Албанците ке збориме:helou: :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom