Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Си кажав ја, барем ќе пушам, и ќе бидам платен. Нема да зависам и сонувам на тоа дека Русија ќе ме брани. И нема да плачам кога по втор пат Русија ќе ме заебе.:smir:

Инаку, и мене ми се пренесени приказни и вистинити случки од колено на колено. Така ќе си ги пренесам и јас.

П.С Подобро на 50 години да бидам пушач во пензија, отколку пушач со непризнаен идентитет.
Демек сакаш да бидеш пушач покажан со прст.?:pos2:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Демек сакаш да бидеш пушач покажан со прст.?:pos2:

не, туку во еден свет каде СЕ е интерес, ќе бидам професионален платен пушач, кој бира на кого да му го пуши, а не да мижам отворам уста и кој стигне да ми го бутне.

Паметен си ти, не се прај на тошо сеа.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
не, туку во еден свет каде СЕ е интерес, ќе бидам професионален платен пушач, кој бира на кого да му го пуши, а не да мижам отворам уста и кој стигне да ми го бутне.

Па за тоа ти требаат физички а богами и психички припреми,зошто во спротивно можеш да настрадаш.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32

Нема да зависам и сонувам на тоа дека Русија ќе ме брани. И нема да плачам кога по втор пат Русија ќе ме заебе.
ne ti se malku kontradiktorni izjavite? :)

ako pusis na bush, pushac si i tocka. zavisis od nego.

ili ke teras tradicijata na pra-dedovcite? tie mu go pushea na turcite, dedovcite na hitler, ti sega na bush, decata vasi na kojznae kogo :)

Jas kako covek i Makedonec, nikogas ne sum zavisel od Rusija. Ako nema pecejne za vecera, ke si legnam so leb i sol, ako nema ni leb, ke jadam samo kromid, ako nema ni kromid, ke postam.

Ne velam deka nema kaj Makedoncite pushaci, ama nas uste ne ni e izdignato na nivo na nacionalno cuvstvo i gordost toa da mu pusime masovno na nekoi novi nacisti :)

ke te vidam so ke brmcis ko ke go snema bush :)

ajd sea... fati pravec i shko me kosove.

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
абе офтопик малце..
има некоја тема за албанците и нивното учество во втора светкс војна??

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
абе офтопик малце..
има некоја тема за албанците и нивното учество во втора светкс војна??

nema ovde kolku gledam , ako ne se skrieni so dimot od nivnoto INTENZIVNO PUSENJE....!!!! :)
koga ke najdam vreme ke postiram nesto okolu taa tema i za toj "slaven narod" , karakteristicen so goolema usta za falenje i dlaboko grlo za ............ :)

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
nema ovde kolku gledam , ako ne se skrieni so dimot od nivnoto INTENZIVNO PUSENJE....!!!! :)
koga ke najdam vreme ke postiram nesto okolu taa tema i za toj "slaven narod" , karakteristicen so goolema usta za falenje i dlaboko grlo za ............ :)
баш ме интересираа фактите околу тоа дали се капел хитлер...
мора некој што пушел да знае...

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.417
ne e tolku prosto kako sto mislis ti !seuste ne se znae koi se planovite na SAD za ova no ke bide ogromno, ovoj plan na presidentot Bush treba da mu se dade i da bide bide ratifikuvan i od amerikanskiot kongres,znaci se vodi procedura i pred se treba da odit preku kongresot.tuka rabotite stanat poseriozni!predlozite na presidentot sto mu se dadat na kongresot za glasanje se na rangot od nadvoresna, vnatresnata politika, odbranata na SAD na primer vojnata na Irak so eden zbor najvaznite odluki na drzavata!
Хе хе, верувај, многу е просто, САД имаат дадено досега многу пати оружје во Македонија, исто и во Албанија, си видел нешто од тоа да е многу софистицирано или моќно?

Верувај, да беа Србите конструктивни и да се приклонеа навреме кон САД и НАТО, ни оружје ќе имаше, ни независност ќе имаше Косово.

Едноставно си ќарите на бескрајната глупост на Србите...

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
a ako ne kazese vaka javno nemase da znaeme deka imaat pomos, pa ovj Bus e stvarno retard. Cel svet znae deka kosovo e americka tvorba i deka uste e takvo oti oni se tamo, a uveren sum deka da se trgnat amerikancine od tamo za mesec dena eban Albanec nema da ostane a i ako ostanat ko pocinja mirni ke se i ke si kukaat, ali amerika si e amerika

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Ај еве и тебе со 4ка...

Ебаве, 3-4 миљона народ на Косово, се први муштерии на американците за купување на оружје а???

Rockway Beach + Connie Island во Квинс со пун курац црнци имаат повеќе оружје од Косово.

Им даваат оружје бе. Зашто да не. Старото ќе го рециклираат, новото ќе го задржат. Ко што си кажа тенече, убаво беше кога некој на мирољубивата Македонија и даваше оружје, тенкови, хеликоптери, сухои, и ред други работи. Искрено повеќе ви пречи тоа "зашто и на нас не ни даваат" отколку што им даваат на нив.

@ Сердар, да друже, албанците факт се куропушачи на американците, сосема во право си. Разликата е што албанците барем пушат со резултати.
:)Абе друже се е бизнис, тоа сакам да го кажам..За во Квинс,Бруклин Харлем итн има многу повеќе оружје отколку цело Косово и Македонија заедно..Сакам да кажам дека овај им е потег на Америте да им купуваат косоварите оружје..И на Македонија и имаат давано муфте оружје(btw зошто америте притискаа да се продадат сухоите и се купено од Украина, за да си купиме ф-14 во иднина..Зошто татарите ни ги дадоа тенкојте 55?За да се ослободат од нив, зошто ако сакаш во НАТО мораш да купуваш американско оружје), тоа им е да си го осигураат пазарот..Мада и што 3милиони има,малку жители, ама сепак и тие некое милионче ќе му донесат приход на америте...

Бизнис бифор плежа:smir:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
:)Абе друже се е бизнис, тоа сакам да го кажам..За во Квинс,Бруклин Харлем итн има многу повеќе оружје отколку цело Косово и Македонија заедно..Сакам да кажам дека овај им е потег на Америте да им купуваат косоварите оружје..И на Македонија и имаат давано муфте оружје(btw зошто америте притискаа да се продадат сухоите и се купено од Украина, за да си купиме ф-14 во иднина..Зошто татарите ни ги дадоа тенкојте 55?За да се ослободат од нив, зошто ако сакаш во НАТО мораш да купуваш американско оружје), тоа им е да си го осигураат пазарот..Мада и што 3милиони има,малку жители, ама сепак и тие некое милионче ќе му донесат приход на америте...

Бизнис бифор плежа:smir:
Има 3 милиони со Албанија заедно,впрочем затоа беше организирано уништување на ефтино и веќе купено оружје во Албанија.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Од кого бе ќе се брани Косово освен ако не настане граѓанска војна внатре меѓу бандите!?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.967
Поени од реакции
83.301
Мора да им даваат оружје, од каде инаку бубрези.
Утре кога ќе ни заѕвонат на врата, за да не' носат да служиме како фарми за органи, нема да идеме доброволно. Епа мораат дечките да имаат оружје за да не' одоброволат.

Настрана скриените вистини, соопштувањето дека и официјално ќе ги воружуваат е во функција на заплашување на другата страна, која деновиве прави очајнички потези, меѓу кои се и обидите да се дестабилизира Косово.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
Father Bush ke mu dade na Kosovo i F16(from:top channel):wink: mf16abto.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom