don PASCAL
Tne last Don Protected By the Mafia..
- Член од
- 2 октомври 2007
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 19
Spored mene bi izgledala ko stado BIKOVI i 1 OFCA ( t.e RADETO )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш како биднал некој министер за економија или финансии во тоа време?
Се собрале негде под крушка и човеков единствено што знел е да извади процент од број. Така биднал министер за финансии или економија незнам точно, во некоја од првите влади во тоа време.(Ова беше излезено во весник, а се мислам дека изјавата ја беше дал баче Киро или некој друг главешина тогашен.) Покрај толку, можеби не многу, али сепак имало учен Македонски свет. Примери да не редам.
уште еден обид на Латко да го вади од гомна Грујче, да ми извините на израз.
Кој сиротиот незнае што го снашло, па сега се лиферуваат било какви небулози и написи само да се нападне опозицијата, наместо да се фокусира на вистинските проблеми.
Ако грујо да беше по паметен немаше да му се случува ова, ама толку му сече, еве денес и Витанов излезе од СПМ, што значи глас помалку во парламентот. И за него сигурно СДСМ е крив.
Од секое дрво не бива свирка рекел старите
Без сомневања во Латас please ! Па не случајно Вечер зема прва награда, а и секогаш прв дознава...треба да му се верува.:pos2:
ако си читал денешен Дневник, изјавата на витанов, експлицитно е наведено Не сакам да играм српско оро, па натаму се свири
Е доколку овие изроди дојдат на власт.тогаш да си знаеме сите името ни е променето.