Англиската верзија на "Во името на љубовта" - Македонскиот претставник за Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата Juvenile
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 март 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Tuka moze da ja slusnete Angliskata verzija od pesnata sto ke ne pretsavuva na Evrovizija. Se vika "Let me love you"

Vrcak, Tamara i Adrijan "Let me love you"

Sto mislite za ovaa pesna?
Mene licno mnogu mi se dopagja, se nadevam deka ke uspeat dobro da ispejat na evrovizija

ја слушав до 00:54 и ја изгасив
причина...хммм незнам што мислите???

КАТАСТРОФААААА!!
Оваа е бетер.:shok:
Шо е со поентата whatcha gonna do..ко онаа од бед бојс...

Ама што је ту је.
Им посакувам успех!

А мене па овака ми е поубава :) за разлика од македонската верзија кога не се ни разбираше што пејат. Ова е прв пат да подржам на странски да се пее веројатно стилот на музиката и ритамот одговараат повеќе на англискиот јазик отколку на македонскиот.

А мене па овака ми е поубава :) за разлика од македонската верзија кога не се ни разбираше што пејат. Ова е прв пат да подржам на странски да се пее веројатно стилот на музиката и ритамот одговараат повеќе на англискиот јазик отколку на македонскиот.

Да, и мене ми е тамам песнава, само тоа Let Me Love You требале да го заменат со некаква друга реченица... Некако ми губи од контакт со оригиналната верзија на македонски!

немам коментар

Ми се свиѓа, стварно на англиски е поуба. Им посакувам среќа.:pipi:

Подобра е од македонската верзија, им посакувам среќа :)

Разбирам како на некој му се свиѓа на некој не, прашање е на вкус. Али во секој случај мораме да им дадеме подршка на нашите претставници. Една земја имаме.

Blah стварно. Па можеле пофин текст да смислат. Let's go let's go let's go... Каде бе гоу?
Лошо. Плус е изгубен ритамот на рефренот со она лет миииии лаааав ју.

Ми се бендисва аранжманот на песната шо внесле малце виолините, иначе текстот не е нешто, ама ај, се трпи, за Македонија

Песната е супер.И на сите што ни се допаѓа и што не ни се допаѓа тоа да си го оставиме за нас.Нив им треба поддршка а не да ја грдиме песната.

Арна е.. Како секоја македонска песна до сега. Едно ке одбериме на тв, кога ке ја преработат добиваме нешто друго. Така да незнам зошто мора да се оди со песна на евросонг во Скопје, можи и само со музика, посекако тоа само останува... А да и пејачите.

Јас сум веќе сигорен дека оваа година победуваме на еворосонг. Песната е тин верзија на најголемите амерички хитови на бритни, еминем, и џастин и затоа знам дека на младите во европа ќе им се допадне и ќе гласаат за нејзе. Затоа веќе немам дилема дека наредната година евросонг ќе се одржи во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom