Кој мањачи повеке? Ние или вие?

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Исто мањачиме, и ние и вие. :)
Само разликата е во тоа што машките во принцип многу поприметливо мањачат од жените. Кршат вратови, им паѓа вилицата, лиги им течат. Фигуративно кажано, де. :pos: Не сите, нормално, ама генерално така е.

Жените се „позмиести“ кога станува збор за проценување на „пленот“ кој буди интерес кај нив. :) Во главном се многу подобри во самоконтрола кога треба да изглумат рамнодушност спрема тоа што всушност ги восхитило, или во краен случај, ќе опнат темна цвикера и ќе зјапаат колку сакаат, никогаш нема да ги фатиш :pos:

Претерано зјапање ко жена/маж да не си видел е дебилно и селско, без оглед на тоа за кој пол се работи.

Што ви е, жени гледаат повеќе. Ама боље го праат тоа, по суптилно малку... па искача дека ние сме манијаци. :ija: :drk:

Епа за тоа нека кажат женските ајде,опуштете се малце,не праиме муабет очи у очи,ебагоо,па така е шо...Слободно зборете....

Па кога ќе видам убав дечко го загледувам,но тоа го правам дискретно,ниту го зјапам,ниту се вртам по него или такви слични ствари!

ете,кратко и јасно.Болеше ли,а крејзи ин лав?

ете,кратко и јасно.Болеше ли,а крејзи ин лав?

А бе нема врска тоа...Секој гледа,никој не останува рамнодушен на убава личност.Сите се загледуваат и нема човек кој што не погледнал.

Стопроцентно се согласувам со изјавата на крејзи ин лав, но и покрај сите шпекулации можам да констатирам дека е психички неизводливо да некоја персона остане рамнодушна на личност чија убавина е на завидно ниво.

пфффффффф не знам шо ми се деси со постов,ваљда ми дојде некој импулс....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Нема маж кој не гледа. Сите гледаме, а исто така и жените гледаат. Само мислам дека они се по дискретни од нас.

Исто мањачиме, и ние и вие. :)
Само разликата е во тоа што машките во принцип многу поприметливо мањачат од жените. Кршат вратови, им паѓа вилицата, лиги им течат. Фигуративно кажано, де. :pos: Не сите, нормално, ама генерално така е.

Жените се „позмиести“ кога станува збор за проценување на „пленот“ кој буди интерес кај нив. :) Во главном се многу подобри во самоконтрола кога треба да изглумат рамнодушност спрема тоа што всушност ги восхитило, или во краен случај, ќе опнат темна цвикера и ќе зјапаат колку сакаат, никогаш нема да ги фатиш :pos:

Претерано зјапање ко жена/маж да не си видел е дебилно и селско, без оглед на тоа за кој пол се работи.

Taka e...ova sakav da go napisam so drugi zborovi :)

или во краен случај, ќе опнат темна цвикера и ќе зјапаат колку сакаат, никогаш нема да ги фатиш :pos:
Јас се пронајдов овде. :pos::pos::pos:

Не дека жените не гледаат, само што тоа го прават многу подискретно и посуптилно. Генерално. :icon_lol:
Освен тоа, зјапањето лесно преминува во невкусно, простачко однесување, што не верувам дека некој би сакал да си го дозволи.

Neznam za vas , ama mi se ima sluceno , namerno da ne izlezam so devojce bas posto napadno me gledala cela vecer... Pa si vikam leee ovaa so oci ke me izede, a pak da ideme kaj nea sigurno sado mazo ke mi pravi...
naj ubavo frli okce i nasmevka i otidi da se zapoznaes... Nemora odma da se pustis... samo vospostavi kontakt... i ako treba da se sretnete , ke se sretnete vo istiot lokal i druga vecer...
aa i ima zabeleska, zosto devojcinjata koga nekoj im se dopagja ne napravat, cekor tie prvi, onaka moze nekoja simpatija samo taka da si otide... i dvajcata gubite sansa da bidete zaedno...

Знам многу жени кои повеќе се манијачат него типци. Арно ама се согласувам со сите што кажаа дека женските го прават тоа малку посуптилно. (Барем не свиркаме по секој тип и не викаме Штрудлииии) (Да знам многу младичи што го прават тоа)
Сепак мислам дека манијачењето зависи од двете личности: манијакот и манијачениот, а не до половите. :smir:

Машките некако се подиректни, а женските ти се вода под рогузина. Зошто е тоа така да ме убиеш незнам. А манијачењето не е ништо друго туку една глупа досадна навика!

Морее да имав рендген целосно ке скенирав скоро се што спаѓа во "Добри Риби", по крапови и китови ако имаат нешто добро изразено може само некој лигамент на вратот да си скинам :)

лол :)

како и да е на радар ги фаќам само добро облечените ( да не кажам изразените) тетки. Значи и да има некое топ тело ако е во шамии или ќебиња како хипициве џабе... :)

интересна работа е што ние машките како радар да имаме и точно онака знае да ти се залепи погледот во некоја добра тетка :)

Со очите шарам барам, со таен поглед следам добри риби во филм си ги претварам:pos: уф премногу шарам ама онака неприметливо да не речам културно мањачење, не го покажувам погледот со свиркање кршење врат изместување кичмени прстени и слично. Туку краток поглед и враќање у нормала, а ако носам наочари, е тогаш повеќе се гледа:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom