Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
u palata e 120 denari saat, ima tri masi za PP , ako sakate mozeme da kontaktirame so gazdata i da sredime rabota za edno turnirce..........
Каква палата да ти ебам палатата, нема место ни да прднеш, тек па да замавнеш убаво, или да се вратиш наназад на забивање.

Јас и Ацид играме во Партизан во Карпош. Кој сака да не преслуша во двојки, нека каже.

ima i vo lisice edno mesto ima 2 masi 60 denari e sat kaj mirko 919 taa ulica moze i tamu da igrame

Ајде Ациде да се договориме, ке играме. :)

Некој од Струмица да ми каже каде може да се игра пинг-понг, и нормално, ако има некој кандидат да ме дружи :)

Acid, ми делуваш како вицешампион, или само се форсираш? :)

Каква палата да ти ебам палатата, нема место ни да прднеш, тек па да замавнеш убаво, или да се вратиш наназад на забивање.

Јас и Ацид играме во Партизан во Карпош. Кој сака да не преслуша во двојки, нека каже.

Оооо, па значи тоа вие сте биле =)

Ајде се глеаме во Партизан некој следен пат, па и да одиграме некоја партија :wink:

Некој од Струмица да ми каже каде може да се игра пинг-понг, и нормално, ако има некој кандидат да ме дружи :)

Се игре у салата дек шо тренират 20 ден е 2 саата мислам ама имам другар има маса и играаме кај него ако сакаш некој ден ке изиграаме некоо партија ..

Договорено, веќе те имам на мсн, ќе се договориме :)

Не сакате со Acid и Мистичен у комбинација да играте.
Јас сум за по некоја партија да мавнеме, само у мешани двојки....крвно поврзани да не сме додека играме:)

Јас верувам дека секого можам да го победам, во секој спорт. Само дај ми еден месец да повежбам :)

И Фелпс ќе го скинам, али за тоа ќе ми треба година дена.
Пингпонг играм од неодамна, не сум толку јак. Ама секој од вас ќе го победам :)

Оооо, па значи тоа вие сте биле =)
А ти си? :)

И сеа, кога ќе играме? :)

Би можеле да играме пинг-понг некојпат, здравје, ако на неколку дена се задржам во Скопје.

Јас верувам дека секого можам да го победам, во секој спорт. Само дај ми еден месец да повежбам :)

И Фелпс ќе го скинам, али за тоа ќе ми треба година дена.
Пингпонг играм од неодамна, не сум толку јак. Ама секој од вас ќе го победам :)

А ти си? :)

И сеа, кога ќе играме? :)

Никола :)

Се собираме со друштво на секој два-три дена да убиеме време на пинг понг, па здравје ако ве видам ке изиграме и ќе не победиш. :wink:

Планиравме денес да идеме до Партизан накај 5-6 саат.. али видовме дека со париве не стојме баш нај, нај.. ке треба малце повеќе за вечер, па одлучивме другпaт да идеме, па здравје Acid во некоја друга прилика. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom