Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам маса за пинг понг дома,од летото не е чепната...онака си стои во салата,заедно со уште некои други ствари и никој не ја игра...ама може летово пак ќе почнам да играм,ху ноус :toe: Инаку,не сум нешто посебно добар,од класот бев најдобар,и тоа е многу нормално кога дома имам пинг понг маса,и бев вежбал некое време,ама сепак бидеќи сум левичар ми беше тешко кога ќе ми ја забијат топката на левиот агол и ретко ја фаќав таму топката,а + тоа што немам играно скоро една година ...:jaj:
Дај да ти ја купам масата ако не ти треба :vozbud:.Пиши ми пп.

СКОПЈАНИ дајте да направиме некоја пинг понг утакмица. Доста фудбали баскети каде што има премногу физички контакти, вака преку мрежата малце да се разработиме:)
Да видиме како ќе се собереме па да направиме поединечни или во двојки натпревари

П.С. Јас нема шанси да играм со Мањечко заедно(не дека ме мрази појма си нема)

П.П.С. Кајгана брадрз Мистичен и Acid да не играат заедно (не за нешто друго нема да седнат на клупа:))

СКОПЈАНИ дајте да направиме некоја пинг понг утакмица. Доста фудбали баскети каде што има премногу физички контакти, вака преку мрежата малце да се разработиме:)
Да видиме како ќе се собереме па да направиме поединечни или во двојки натпревари

П.С. Јас нема шанси да играм со Мањечко заедно(не дека ме мрази појма си нема)

П.П.С. Кајгана брадрз Мистичен и Acid да не играат заедно (не за нешто друго нема да седнат на клупа:))

Добра идеја брат јас сум ЗА навистина интересна и друштвена игра само каде?

Имаше во Палас (улица Македонија) ама палките се тапа. Во Екшн парк на саем имало пинг понг маси ама некако ружно е да се натепаме таму говеда покрај сите тие деца:)
Ако случајно не се најде некое друго место и мора да се иде во Екшн парк секој со себе нека си понесе по едно детенце од комшии:pos::pos: демек си ги шетаме дечињата:)

Имаше во Палас (улица Македонија) ама палките се тапа. Во Екшн парк на саем имало пинг понг маси ама некако ружно е да се натепаме таму говеда покрај сите тие деца:)
Ако случајно не се најде некое друго место и мора да се иде во Екшн парк секој со себе нека си понесе по едно детенце од комшии:pos::pos: демек си ги шетаме дечињата:)

Ке чекаме ред :) ама гарант имаат поштовање децата кон нас постарите нема да прават проблем ке не остават да играме :pos: :pos:

Проблемот е што никој не игра, бев еднаш и немаше ниту едно дете да земе да игра, со комшијата што беше да си го шета детето се убивме од играње:)

Абе има маси кај кафичов Грув што е доле на приземје се масите!Ако ви текнува...:)

Јас со другар би требало да дојдам, пишете време и место порано.

Инаку може и да се закаже, само поразговарајте со типот. : )

Исто и во Кисела Вода има за пинг-понг,кај балонот,али палките не се нешто нај

Ajde da igrame ping pong mn sum opasen moze i vo pari pozzz i double moze da igrame pozz

ај озбилно да се направи едно турнирче во парови и поединено ај ако се организара ваквоо нешто ке биде топ а и ке има заинтересирани па да се надеваме у скоро време ке видиме кој е најдобар кајгана пингпонкар :pipi:

јас се пријавувам,(ако има турнир), не сум нешо нај нај, играм рекреативно за забава, пишете ПП ако биде нешо

Ајде да организираме Пинг понг турнирче:)

u palata e 120 denari saat, ima tri masi za PP , ako sakate mozeme da kontaktirame so gazdata i da sredime rabota za edno turnirce..........

a inace ,ja samo u single igram ,double ne mi e jaca strana , ko federer........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom