Веб дизајн, ваши страни

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ѕирнете ова... ептен тазе од фурна... :)

http://www.24zabava.mk

Портал за информирање актуелни настани во градот....

Платформата е Joomla.

супер сајт добра замисла иако ги има веќе вакви македонски
и форумчето е топ :wink:

Името и слоганот ти се премногу добри.

Само имаш многу што се вртат (за тие Пријатели, Случајни статии, Актуелно мислам) и сецка кај мене а имам 1гб рам :)

Тоа Метеото не ти е потребно. Едно шо ги нема сите градови, друго што не е точно.

Другото се е супер

решение - 2GB :wink:
Ова ти го кажувам од искуство, бидејќи јас имам 2GB

решение - 2GB :wink:
Ова ти го кажувам од искуство, бидејќи јас имам 2GB
Ама некои не се замараат со тоа како мене.. Тие што имаат 1ГБ и помалку им сецка :)
Знам дека треба јас да си надоградам рам ама не ми е толку важен, не играм игри, а на повеќето страни не ми сецка

Ако продолжете со рекламирање темава иде под клуч

Пак почна темава да преминува на фалење, ќе јаде клуч ако продолжете вака

ЗНАЧИ
-УРЛ
-КРАТКО ОБЈАСНУВАЊЕ
-ТЕХНОЛОГИИ КОИ СЕ КОРИСТЕНИ
-ЗАВРШЕНА/НЕЗАВРШЕНА
...

Еј или врати ми го мислејњето или нека оди под клуч......
Мислам дека е јасно:toe:

www.makexpo.com.mk
Македонски електронски саем
Мак EXPO преставува трговска платформа за поврзување на бизнис организации преку поттикнување на нивната комуникација и деловна соработка. Директориумот на производи и услуги претставува комплетна мапа на македонското стопанство групирана во 30 индустрии и 2000 категории.

Технологии на изработка: php ( ооп, mvc шема ), mysql, ajax, jquery слајдери.
Системот гледано од програмерски аспект не е финален, бета верзија е, и уште има некои бубачиња и бубашвабички шо треба да ги дотепаме со колегата шо го работиме.
Дизајнот исто така не е финален ( не го работам јас ), али ќе биди се за скоро време.

www.zrnovci.tk

Дизајнот е мој..само прикачен на веб сервер...

прва моја страна...со успешно експериментирање успеав да додадам форум..

www.culturemap.mk

Моја е изработката и дизајнот. Го водиме заедно со уште неколку кајганџии

Супер! Само напред! Ако треба помош тука сум! :)

Само мала забелешка:

- Нема директен линк до секоја „страна“.

И една идеја:

- Сите податоци да се прикажуваат во ист формат. На пример за сите ресторани да ги има следните податоци прикажани во една „табела“: име, локација, ценовен опсег, можност за плаќање со: , галерија со слики,....

Супер! Само напред! Ако треба помош тука сум! :)

Само мала забелешка:

- Нема директен линк до секоја „страна“.

Има. Исклучи си јаваскрипт и пушти ја страната :) Google ја обожава странава :)
И една идеја:

- Сите податоци да се прикажуваат во ист формат. На пример за сите ресторани да ги има следните податоци прикажани во една „табела“: име, локација, ценовен опсег, можност за плаќање со: , галерија со слики,....
Тоа е од едиторот... тој ја одлучува содржината и распоредот на страната. Ќе има измени, и ќе има дополнувања :) stay tuned...

Има. Исклучи си јаваскрипт и пушти ја страната :) Google ја обожава странава :)

Супер страница. Ѕвездичка. Ама треба да го направите да можи да се линкира било која страна и кога JavaScript е вклучен. 2009та сме, никој не исклучува javascript. Мислам дека во ајаксот може да се направи да се менува адресата во адресната лентa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom