Веб дизајн, ваши страни

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Незнам кај видовте копирано од Кајгана. Па сајтот е cms поточно Joomla. Сигурно не седнал сам да го прави темплејтот гледајки од Кајгана за да изгледа таков.

Член од
26 ноември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
Од кајгана е само позадината. Се друго што е повеке или помалку слично е моја рака. Секако со кајгана како инспирација.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Од кајгана е само позадината. Се друго што е повеке или помалку слично е моја рака. Секако со кајгана како инспирација.
Да ама ти викам поправи сенката, не се прикажува добро на Safari...

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
http://www.figarowebsolutions.com - Фигаро Веб Решенија.

http://www.prodavnici.mk - Сите продавници на едно место!
Првата страна многу ми се бендисува али не си почнал сам да кодираш .Страниве ти се со Џумла правени..
И имам една забелешка горе десно кај што треба да пишува Контактирајте не туку пишува Контактираје не

Член од
27 септември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
1
Првата страна многу ми се бендисува али не си почнал сам да кодираш .Страниве ти се со Џумла правени..
И имам една забелешка горе десно кај што треба да пишува Контактирајте не туку пишува Контактираје не
Еј фала ти многу, незнам како не сум го видел тоа до сега :) Неозбилно делуваше.

Иначе страниците ги правам во joomla! и не го кријам тоа дека е супериорен систем кој може секој да го користи (а ја за клиенти работам).

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Член од
12 април 2009
Мислења
41
Поени од реакции
2
Моментално во фаза на конструкција ivanovski.org. Не за друго домејнот си го земав за безпари.

Г

Грејвдигер

Гостин
:pos2: e па сигурно тој не го правел дизајнот , денес 60 % страните се со готови темплејти кој ги користи секој втор :)
кога веќе нуди веб решенија добро би било да има и сопствена изработка на сјатот, а не веќе готов темплејт да употребува... Освен ефектите што ги има на сликите со што пакети нуди, друго нема негово...

Член од
27 септември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
1
кога веќе нуди веб решенија добро би било да има и сопствена изработка на сјатот, а не веќе готов темплејт да употребува... Освен ефектите што ги има на сликите со што пакети нуди, друго нема негово...
ПРОСТАК НИЕДЕН !!! Па ја какви страници правам ти такви неможеш ни пенкало да нацтраш. Види го портфолиото а не мојата страна - голема работа, зошто би трошел 40 саати на моја веб-страна кога можам за тоа време да направам некој дизајн на друга страница ГЛУПАК НИЕДЕН !!!

тебе сликата на форумов ти е крадена па за моите страници ќе збориш, затни си ја шкрбавата уста и ќути таму...

Г

Грејвдигер

Гостин
ПРОСТАК НИЕДЕН !!! Па ја какви страници правам ти такви неможеш ни пенкало да нацтраш. Види го портфолиото а не мојата страна - голема работа, зошто би трошел 40 саати на моја веб-страна кога можам за тоа време да направам некој дизајн на друга страница ГЛУПАК НИЕДЕН !!!

тебе сликата на форумов ти е крадена па за моите страници ќе збориш, затни си ја шкрбавата уста и ќути таму...
Фала на комплиментот, стварно го почитувам твојот коментар.
Кога веќе дизајнирај сајтови за други, зошто не би направил и за својот сајт, а? Или тоа е најмалку битно. Но, работата е тоа што и ти ги немаш дизајнирано овие 3те сајта од портфолиото.

School of Journalism and Public Relations - Име на темплејтот: Sleek, од ThemeForest. PSD темплејт е, конвертиран од psd2css.com
Association of Journalists of Macedonia - Israel Tourism Consultant
Macedonian Institute for Media - готов темплејт од RocketTheme, името на темплејтот е TerranTribune(rt_terrantribunej15)

Јест, сликата(аватарот) на форумот не е мој, али никаде не сум напишал дека сум ја тај или ја сум го сликал или имам некакви авторски права за таа слика.

И припази на речникот барем. После ова, неможеш да правиш будала од никого. Поздрав.

P

Princ

Гостин
зошто би трошел 40 саати на моја веб-страна кога можам за тоа време да направам некој дизајн на друга страница ГЛУПАК НИЕДЕН
Затоашто јас никогаш не би те најмил ако немаш посветено претходно на твојата страна 40 саати.
Ама ај, велат дур има овци, цената на волната ќе се задржи на ниско ниво. Нешто слично на твојот однос.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942

За ова ќе следат санкции :smir:

Секој не го бива за дизајн, но сепак најбитно е салдото на крај :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom