Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
Toj sto prodava amortizeri RST ili dr do 100 mm neka pisi da mu gi kupam pozzzz

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
јој блекбој... зарем уште? ја го продавам мојот рст.. ама 75мм е ако ти одговара кажуј.. сајсига ајде , ја чекаме твојата машина:D:D

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Мене возење велосопед последнава недела ми стана поише од хоби благодарение на моите пријателки,ај лав ју соу мач.:salut:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Мене возење велосопед последнава недела ми стана поише од хоби благодарение на моите пријателки,ај лав ју соу мач.:salut:

Драга пријателко и јас тебе ти се заблагодарувам.Се гледаме во 6:30 :back:

Кој сака да ни се придружи слободно добродојдени сте.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Откако ја направија стазата накај Аеродром се растерети гужвата во Карпош и сега се вози покомотно. Возам често сега на горештиниве поретко но сепак кондиција се одржува на високо ниво.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Браво за фото сторијава.
Еве ќе ја издвојам оваа фотографија, и апелирам уште еднаш на тие што веќе до толку мораат да шетаат доле, нека мрднат 3-4 чекори накај патеката за трчање, ништо нема да им биде.

За велосипедите/ролерите/моторите на пешачката патека е веќе познато, а нив уште ги има таму. :icon_roll

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
пред малку се врнав од возење :)
изморен, ама супер беше :)

D

dh00|

Гостин
велосипедот го возам само кога ќе треба да одам на плажа...доволно е:pos:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Супер, денес си ја сменив предната гума така да утре цел ден ќе бидам на точак.:)

Интересна идеа ова да ги показуваме машините, ај утре да сликам и ќе пуштам нешто.:)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
[MkD]Scout;2723425 напиша:
Минатата беа 95км.. од попова шапка до село Вруток :D завршив со првата група бајкери , и гума дупнав на 300 метри од крајот:D хехехе.. али стварно е најдобра можна дестинација за возење.. инаку четвртокот бев на осогово (месност шталковица - турски рудари) и мноооооооооогу добро си поминав. добри кондициони вожњи , и добар и мнооогу брз спуст.. немаше GPS reception горе инаку ќе имав и јас податоци од спорти пал.

еве некоја слика да видите како се возеше по карпи:D
и јас возев на сарски до вруток бесе многу јако поготово тунелите и последниот спуст ама имаше еден другар дефект и моравме да застанеме ама добри бевме втора група бевме :D

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
да не беше тој со скршената задна осовина?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Не не му испадна долнот тркалце од задниот мењач ама го најдовме страфчето и се среди.

С

Спенсер

Гостин
мене не знаете што ми се деси...бидејќи уживам во шалтањето тоа се деси...мамето им го ебавам на апаратчињата а поготово на задното...баш прееска незнам како се деси кај педалите што се...долниот дел од ланецот што доаѓа да се качи горе, над осовината некако а горниот шо треба да е пошол надоле и се углавиле...али го напрајв...

незнам дали објаснив добро али лошо беше..мн..сите ми викаат дека не сум за точак ...али јбг...ја за 5мин стигам кај шо треба, они стигаат за 15...:vozbud:

утре на кеј мислам да се стаам...да се издувам 2-3 саата..

Kajgana Shop

На врв Bottom