Веб дизајн, ваши страни

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ај и од мене нешто. Се работи за независен портал од областа на музичките настани и дешафки. Поврзан секако со истоимениот настан Гитаријада Гевгелија 2008.
Gitarijada.com , јас го работев дизајнот и хтмл структурата, друг базите и пхп-то. Исто така направен е и custom CMS.
Поздрав !

Абе јас сакам да направам страна за клан, не да направам туку да ја закачам ако може да ми обајснете преку каде и како плс??

Абе јас сакам да направам страна за клан, не да направам туку да ја закачам ако може да ми обајснете преку каде и како плс??

Колку што ги имам гледано клан сајтовите, сите се на php fushion или php nuke. Е сега, јас би ти го предложил нашиот македнски бесплатен хостинг www.mkd.net .
Кај нив во CMS скриптите, колку што можев да забележам нема ниту php fushion ниту php nuke, па ќе треба ти да си ги симнеш од интернет и да се ги upload-ираш на хостингот. Кога ќе го направиш сето тоа, пиши ни па да ти објасниме како да инсталираш една од нив, доколку незнаеш.

Епа пробав преку мкд.нет ама не можам да уплоад ај дај линк што треба да слегнам.. :)

Ок ќе пробам ако може преку таму супер ќе биде.. :) фала..

Ако продоллжете со постирање на НЕ ВАШИ дела (готови џомла портали и темплејти, форуми и скрипти) ќе почнам со банирање од тема, крајно темава ќе се заклучи на неодредено време.

Последна опомена

Не сум модератор ама ќе го цитирам модераторот:

deXterche напиша:
Ако продоллжете со постирање на НЕ ВАШИ дела (готови џомла портали и темплејти, форуми и скрипти) ќе почнам со банирање од тема, крајно темава ќе се заклучи на неодредено време.

Последна опомена

www.veruvam.com е Joomla портал, а и темплејтот е основниот што доаѓа со Joomla-та па нема шо да се коментира за страницата на оваа тема.

Мое дело :) http://gjoleapartments.mkd.net Ќе се купи и домејн наскоро.

Добра страница, но мој совет: кога правиш вакви сајтови кои се чисто за презентација мислам дека е најдобро да се чисто HTML.

п.с. Апартманите се супер, хехехе :)

Добра страница, но мој совет: кога правиш вакви сајтови кои се чисто за презентација мислам дека е најдобро да се чисто HTML.

п.с. Апартманите се супер, хехехе :)

Фала. Шо знам за чисто ХТМЛ. Нели треба кон web 2.0 da преминуваме :) Можеби е тоа така зошто не сме навикнати на вакви сајтови. Обично кога стегаме на некое дугме, очекуваме рефреш на страната :) Ако мислеше на времето потребно за вчитување...денес секој има брз интернет. Поздрав и спремај 50е од ден за првиот апартман :vozbud:

O ветре, како е?
И дипломската ли ти е нешто слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom