Каракачанови паравојски...

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ве молам, вниманието и енергијата насочете си ја на позитивни работи за Македонија, наместо да обрнување внимание на умоболни персони како овие.

Ова е за дијагноза...

Красикур Куропушаров:Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Bulgaristan.

Имаме неколку слики каде се наговестува некаква форма на паравојска..знаеме дека функционира на територијата на Бугарија директно финансирана од државата а олицетворена во кловнов тука.

колку и смешно да изгледаат намерно имаат пуштено неколку слики со униформи и маски, по некоја слика каде се пукаат рафали и сега овој клип со хитлерова омладина...

три прашања

1.зошто се толерираат упади на квази паравоени формации во сред Македонија...

2.дали ви се стресоа гаките

3.дали ова ги прави легитимна цел за нешто повеке од котек наредниот пат?

И те како се легитимна цел.

Стварно се патетични:tapp:

татарчињава ја достигнаа кулуминацијата на својата патетика..Па како може бе олку дебилни да бидат!Очадени им се умовите, болни бе!многу добри режисери би биле, можат да фалсификуваат и да глумат кој сакаш, па дури и ескимите!

пред три четири дена седев со едни бугари кои работат во Бугарската агенција за енергетика.
И нормално падна муабет тодор Александров, кој е што е како е, и они викат вие уште ништо не сте виделе од Блгарија, тек што ќе биде кога ке излезе 250,000 ио Блгарски пасош, Блгарски ке се зборило и во парламентот

Една от тренировките на "елитата" на Каркачанков

Една от тренировките на "елитата" на Каркачанков

Една от тренировките на "елитата" от автобуската ДС-чета на Каракачанков за акциjата во Велес:

http://www.vbox7.com/play:830ebeee

Со истио ефект и краj како самата акциjа!

Bez gresno razbiranje....
ama samo deset dushi da se sobereme,odbereme...
ova djukelive ima da se otepaat od beganje.

I zname,i uniforma...sve ima da im zememe.
Toptan.

пред три четири дена седев со едни бугари кои работат во Бугарската агенција за енергетика.
И нормално падна муабет тодор Александров, кој е што е како е, и они викат вие уште ништо не сте виделе од Блгарија, тек што ќе биде кога ке излезе 250,000 ио Блгарски пасош, Блгарски ке се зборило и во парламентот
Ги праша ли апче апче дали се имаат напиено?
Очигледно не ја примаат терапијата па забегале со муабетите.

Ова ко 150.000 од гардата на Цар Лазар...А, тоа само Милиќ и Василевиќ со фамилиите да ти биле.

Фин пикник си напраиле дечкиве.
Ах, Каракачанов, плавуш(о):wub::pov:

ajde be paravojski kako ona bez tesko vooruzuvanje kaj i da napadnat TESKO niv nie sprema ona imavme gresen pristap ROVOVSKO utvrduvanje namesto brza upotreba na specijalni sili ako... neka dojdat ja naucivme lekcijata...a moze i nie da zememe kalasnikovi od 70 i 5-6 dusi da zememe bozo maski i da si pucame naokolu pa koj ke uplasime...NIKOJ taka i ovie NEONACIST=nizok IQ ne svakaat kutrite a liderot im e OTROV

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom