Српски БЛИЦ, какви лажови

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.020
Mozda taka treba KikoMC, no da gi ramnam Arnautite so Srbite..??? Toa netreba ni da se pomisli, a kamoli i da se kaze. Eve tvrdis deka tie imaat nekakvi pretenzii kon nas taka ? I kako sto vikas kolku i da ne mrazat Srbite... ne bi ne stavile vo ist kos so Albancite kako nie sto gi stavame niv. Tuka e razlikata za koja sto jas zboram...
Тие одвај чекаат да им излезе во пресрет можност, биди сигурен дека нема да мислат двапати, туку одма ќе ни го рокнат..Мене ми е исто, та татар та србин та хелен та албанец, ама баш никаква разлика не гледам..Сите не сакаат поради нешто...

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
Џабе му објаснуваш, човекот пати од блага ретардација и биди сигурен дека не може да те разбере. Имаме среќа што има само два тројца вакви ретарди. Само те молам не му се лути на човекот, како мал имал висока температура и добил трајни оштетувања на мозокот, не е он крив, душиче.
O kutriot ti... Sreka sto so takvo opasno retardirano narusuvanje kako tvoeto gi ima malku i ne e zarazno (bar ne preku vozduh)... Fala mu na GOSPODA sto 80 % od Makedoncite ne mislat kako tebe. No ne si ni ti kriv sto si se rodil, nikoj ne te prasal... :vozbud:

:bilokojzbor: RED STAR FOREVER !!!

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
Колку си во заблуда не си свесен ни самиот. Не си вреден за понатамошна дискусија.
ZABLUDA !!!??? Vremeto ke pokaze... Za zal... A ako nejkes da diskutiras i nemoras. Za vas e podobro edni so drugi istomislenici da si diskutirate. Koj na kogo ke se kazuva kako pogolem patriot... Rabotava stanuva za zalenje...

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
O kutriot ti... Sreka sto so takvo opasno retardirano narusuvanje kako tvoeto gi ima malku i ne e zarazno (bar ne preku vozduh)... Fala mu na GOSPODA sto 80 % od Makedoncite ne mislat kako tebe. No ne si ni ti kriv sto si se rodil, nikoj ne te prasal... :vozbud:

:bilokojzbor: RED STAR FOREVER !!!
Види дали има барем ЕДЕН, не мора на цел форум само на темава фрли окце од почеток шо се согласува со тебе. Изглеа денес не си се напил апче.:helou:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
треба да се живее со некого,и со сосед куќа до куќа иста ситуација,не да сум на страна од србите али ако не беше тито да ја признае македонија како покраина,немаше ни ова парче да го имаме денес.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
ZABLUDA !!!??? Vremeto ke pokaze... Za zal... A ako nejkes da diskutiras i nemoras. Za vas e podobro edni so drugi istomislenici da si diskutirate. Koj na kogo ke se kazuva kako pogolem patriot... Rabotava stanuva za zalenje...
Не е работата за жалење другарче туку ти си.:vozbud:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
треба да се живее со некого,и со сосед куќа до куќа иста ситуација,не да сум на страна од србите али ако не беше тито да ја признае македонија како покраина,немаше ни ова парче да го имаме денес.
Прво не знам од каде го наоѓаш линкот помеѓу тито и Србија, а второ за ова парче земја гинеле големи херои наназад во историјата и со крв сме го добиле ова шо го имаме. Те молам за твое добро не верувај во фингираната историја што ни ја креирале комунистите 50 години за да не почнеш да наликуваш на Делија.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Прво не знам од каде го наоѓаш линкот помеѓу тито и Србија, а второ за ова парче земја гинеле големи херои наназад во историјата и со крв сме го добиле ова шо го имаме. Те молам за твое добро не верувај во фингираната историја што ни ја креирале комунистите 50 години за да не почнеш да наликуваш на Делија.
брат кажав јас свој став ако не ти чини жалам,али ние веќе бевме под комунистите,можеа да не наречат срби али сепак останавме македонци не дека некој се бореа кај ќе се бориш против сила,ај бори се против грција и бугарија.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
брат кажав јас свој став ако не ти чини жалам,али ние веќе бевме под комунистите,можеа да не наречат срби али сепак останавме македонци не дека некој се бореа кај ќе се бориш против сила,ај бори се против грција и бугарија.
Тие комунисти ги убија најголемите синови Македонски како Ченто само затоа што сакаа да го остварат вечниот идеал за обединета Македонија. Читни малце историја да видиш кој се се борел за оваа земја. Ова што го имаме не ни е поклон дадено туку крв се леела за оваа земја.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Тие комунисти ги убија најголемите синови Македонски како Ченто само затоа што сакаа да го остварат вечниот идеал за обединета Македонија. Читни малце историја да видиш кој се се борел за оваа земја. Ова што го имаме не ни е поклон дадено туку крв се леела за оваа земја.
пак не ме разбираш,се леело крв секој тоа го знае и сега се може да се лее али кажи ми што од тоа???
цела македонија да се крени против грција со крв леење не целта.

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1

OpRasen ne tropaj gluposti... "komunistite go ubija Cento"... Znaes deka po vtora svetska vojna bea ubivani nacionalisti od site republiki, vo Hrvatska , vo Srbija, pa i kaj nas vo Makedonija. Togas takvi bile vreminjata postvoeni i taka znaele najdobro da ja socuvaat drzavata vo slucajov SFRJ... Sto mislis vo USA i drugive zapadni zemji nemalo ubistva za vlast i sl. ??? Sekade e isto, pa i tuka Cento go ubile zatoa sto bil protivnik na Titova Jugoslavija, isto taka i Draza Mihajlivic go ubile za ista stvar i sega sto ??? Nikoj ne bil togas protiv Makedonija, bas naprotiv pod Titova vlast Makedonija za prv pat dobiva status na republika I TOA NA ONAA TERITORIJA KOJA VO FAMOZNIOT BUKURESKI DOGOVOR I PRIPAGAL NA SRBIJA...!!! Denesna R. Makedonija postoi na taa teritorija sakal ti ili ne toa e FAKT... Kaj ti se drugite dva dela A ??? Sto ne gi dadat Grcite i Bugarite ostanatite delovi??? Zatoa opRasen ne se pravi mnogu pameten i nemoj da mi kazuvas ti i takvite ko tebe deka: "i Srbite se isti kako i Bugarite i Grcite"... Ne ne ne se i nema da bidat. AKO NEKOJ TREBA DA I SE LUTI NA SRBIJA, TOA SE BUGARITE I GRCITE ZATOA STO SRBIJA NE GO ISPOCITUVALA BUKURESKIOT DOGOVOR I IM DALA NA MAKEDONCITE DA SOZDADAT R E P U B L I K A !!!!!!!!!!!!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.020
Sekade e isto, pa i tuka Cento go ubile zatoa sto bil protivnik na Titova Jugoslavija, isto taka i Draza Mihajlivic go ubile za ista stvar i sega sto ??? Nikoj ne bil togas protiv Makedonija, bas naprotiv pod Titova vlast Makedonija za prv pat dobiva status na republika I TOA NA ONAA TERITORIJA KOJA VO FAMOZNIOT BUKURESKI DOGOVOR I PRIPAGAL NA SRBIJA...!!! Denesna R. Makedonija postoi na taa teritorija sakal ti ili ne toa e FAKT... Kaj ti se drugite dva dela A ??? Sto ne gi dadat Grcite i Bugarite ostanatite delovi??? Zatoa opRasen ne se pravi mnogu pameten i nemoj da mi kazuvas ti i takvite ko tebe deka: "i Srbite se isti kako i Bugarite i Grcite"... Ne ne ne se i nema da bidat. AKO NEKOJ TREBA DA I SE LUTI NA SRBIJA, TOA SE BUGARITE I GRCITE ZATOA STO SRBIJA NE GO ISPOCITUVALA BUKURESKIOT DOGOVOR I IM DALA NA MAKEDONCITE DA SOZDADAT R E P U B L I K A !!!!!!!!!!!!
Другар, не знам искрено што националност си, ама ако си Македонец, почнувам да се ежам, да ти кажам искрено...Ченто го убиле затоа што бил против Титова Југославија, и ти тоа го оправдуваш со зборовите, БОРБА ЗА ВЛАСТ?Тој се бореше за Независна Макадонија бе ејјј разбуди се...И што сега сакаш да ги направиш србите добри?Ако се толку добри зошто ГО ЗЕМАЛЕ ДЕЛОТ ОД МАКЕДОНИЈА што им припаднал од букурешкиот договор па да го вратат?Ако биле добри немало ни да го земаат...Значи јас тебе да ти го украдам детето, па после да ти го вратам и ти мене ќе сметаш за добар, па дури можи и пари ќе ми дадеш зошто сум ти го вратил детето така?Не сум мислел па сум ти го зел, па сега се каам, бабини деветини.Така испаѓаат твоите зборови...Сите се исти,сите....албанци,срби,бугари и хелени сите се како јајце на јајце..Сите топтан си се исти, лика и прилика...

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Види Геџо јас на никого ништо не морам да му докажувам. Знам и кој сум и што сум.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
OpRasen ne tropaj gluposti... "komunistite go ubija Cento"... Znaes deka po vtora svetska vojna bea ubivani nacionalisti od site republiki, vo Hrvatska , vo Srbija, pa i kaj nas vo Makedonija. Togas takvi bile vreminjata postvoeni i taka znaele najdobro da ja socuvaat drzavata vo slucajov SFRJ... Sto mislis vo USA i drugive zapadni zemji nemalo ubistva za vlast i sl. ??? Sekade e isto, pa i tuka Cento go ubile zatoa sto bil protivnik na Titova Jugoslavija, isto taka i Draza Mihajlivic go ubile za ista stvar i sega sto ??? Nikoj ne bil togas protiv Makedonija, bas naprotiv pod Titova vlast Makedonija za prv pat dobiva status na republika I TOA NA ONAA TERITORIJA KOJA VO FAMOZNIOT BUKURESKI DOGOVOR I PRIPAGAL NA SRBIJA...!!! Denesna R. Makedonija postoi na taa teritorija sakal ti ili ne toa e FAKT... Kaj ti se drugite dva dela A ??? Sto ne gi dadat Grcite i Bugarite ostanatite delovi??? Zatoa opRasen ne se pravi mnogu pameten i nemoj da mi kazuvas ti i takvite ko tebe deka: "i Srbite se isti kako i Bugarite i Grcite"... Ne ne ne se i nema da bidat. AKO NEKOJ TREBA DA I SE LUTI NA SRBIJA, TOA SE BUGARITE I GRCITE ZATOA STO SRBIJA NE GO ISPOCITUVALA BUKURESKIOT DOGOVOR I IM DALA NA MAKEDONCITE DA SOZDADAT R E P U B L I K A !!!!!!!!!!!!
Абе дунстер еден не се формирала државава дека СВРБИЈА ни дозволила!! Дај не шири овде дезинформации пошто на сите си им одвратен со тоа шо се правиш поголем СВРБИН од СВРБИТЕ!!! Нема што јас или некој друг на форумов да ти кажува дека се исти со останатите наши соседи, нема никаква разлика. Единствената разлика се наоѓа во твојата глава СВРБОМАНСКА. И те молам имај почит кон другите и пред да напишеш друго било што напи се АПЧЕ. И дај само кажи ми една работа. Не приметуваш дека си единствен на форумов што тврди дека СВРБИТЕ не сакаат?

Kajgana Shop

На врв Bottom